Negan Yeni Hikayesi İle Tekrar Karşımıza Çıkmaya Hazırlanıyor ! | The Walking Dead



Uzun zamandır The Walking Dead izliyorum ve Negan karakterini çok seviyorum. Walking Dead evreninde geçen spin off'lar dahil bütün içerikleri yakından takip ediyorum. Rick Grimes'ın #filmini büyük bir heyecan ile beklerken hep Negan üzerine bir film yada dizi olması gerektiğini düşünmüştüm. "Keşke Negan'ın hayatı film yada dizi olsa da izlesek" demiştim. AMC henüz bu konuda bir adım atmasa da buna ön ayak olacak bir gelişme yaşandı.

Bildiğiniz gibi The Walking Dead çizgi roman serisi geçen yıl #bitmişti. Fakat The Hollywood Reporter'da yer alan bir #habere göre; Negan karakteri üzerine odaklanan özel bir sayı ile tekrar çizgi roman severlerin karşısına çıkacak. 1 Temmuz tarihinde çıkacak olan çizgi roman 36 sayfa olacak olup, adı ise Negan Lives olacak.

Negan Lives

Negan, The Walking Dead çizgi roman serisinde ilk kez 2012'deki 100. sayıda, en son 174. sayıda yer almıştı. The Walking Dead serisi 193. sayıyla sona ermişti.

Bu gelişme beni oldukça heyecanlandırdı. Ben Negan üzerine bir film geleceğinden çok umutluyum. Zaten karizmatik oyuncu Jeffrey Dean Morgan Negan üzerine bir film yapılmasını istiyor. Bunu bizzat kendisi söylemişti.  Çizgi roman'ın yayınlanmasının ardından Negan Lives'ın izleyici karşısına çıkacağını düşünüyorum. Gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğim. I'm Negan!
Yorum Gönder

Yorum Gönder