The Walking Dead'in Filmi Geliyor !


Şuan 9. sezonunda olan efsane dizi The Walking Dead, sanırım sonlara yaklaşıyor gibi... Özellikle dizinin ana karakteri olan Rick Grimes karakterini canlandıran Andrew Lincoln'un diziden ayrılacağı haberlerinin ortaya çıkması, dizinin hayranlarını oldukça üzmüştü. Andrew Lincoln'un diziden ayrılmasının ardından dizi hayranlarını sevindiren o haber ortaya çıktı.


Dün bir televizyon programına katılan AMC içerik editörü Scott Gimple, 3 filmlik bir seri için Andrew Lincoln ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.  Ve Gimple sözleri şu şekilde sürdürdü;
"Bu bir hile değil. Rick Grimes'ın dizi için son bölümüydü. Ancak bu Rick Grimes'ın 'hikayesinin sonu' değil. Lincoln'lü üçleme ile Walking Dead evreninin farklı köşelerini izleyiciyle buluşturacağız."
Filmin ne zaman izleyici karşısına çıkacağı henüz netleşmemiş olsada, bu filmi büyük bir merak ile beklediğimi belirtmek isterim. Film vizyona girdiğinde izlemekten ve film hakkında yazmaktan büyük keyif alacağım !
Fakat ne yazık ki aynı şeyleri artık dizi için söyleyemiyorum. Rick karakterinin diziden ayrılıyor oluşu dizi için hiç iyi olmadı. Bu dizinin bu şekilde ne kadar devam edebileceğini bilemiyorum. Bakalım neler olacak !
Yorum Gönder

Yorum Gönder