Rick Grimes Öldü mü ?

Rick Grimes Öldü mü ?
 
The Walking Dead dizisini yakından takip edenler bu sorunun cevabını net bir şekilde biliyor olsalar da bazı The Walking Dead izleyicileri bu sorunu cevabı konusunda şüpheliler. Şimdi Rick öldü mü ? Rick Grimes nerede ? sorularına cevap verelim...

Aslında Rick Grimes'ın diziden ayrılacağı haberleri geldikten sonra, üç bölümden oluşacak olan bir film serisinin geleceği haberide #verilmişti. Bu üçleme ile Rick'in hikayesinin devam edeceği Scott Gimple tarafından belirtilmişti. Aslında bu bilgi bile Rick'in ölmediğinin apaçık bir kanıtı.

Bildiğiniz üzere 9. sezon 5. bölümde Rick köprüyü patlatarak yıkmak zorunda kalmıştı. İşte o sahne 👉 https://youtu.be/Ouh3icOi3yQ Bu sahneden sonra ise Rick, helikopter ile henüz bilmediğimiz bir topluluk tarafından götürülüyor.

Rick Grimes nerede ?
Ve Rick Grimes'ı son olarak helikopterde bu şekilde görüyoruz. Rick'in ölmediği ve henüz adını bilmediğimiz bir topluluk tarafından götürülerek tedavi edildiğini buradan da anlayabiliriz. Umarım Rick'e iyi bakıyorlardır ! 

Son olarak geçtiğimiz günlerde Rick'in üçleme filmi hakkında çok kısa bir teaser #paylaşılmıştı. Teaser'da yine aynı helikopteri görüyor ve efsane The Walking Dead soundtrack'ı dinliyorduk. Rick'in yaşadığı kesin. Fakat Rick Grimes nerede sorusunun yanıtını 2020 yılının son çeyreğinde alacağız.
Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. diziyi bırakanlar öldüğünü düşünüyor gerçekten güzel bir yazı olmuş, umarım iyidir Rick o toplulukta :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ebrar, güzel yorumunuz için teşekkür ederim :) Ben Rick'i dönüşünü büyük bir heyecan ile bekliyorum :) Onu özledim, ama şimdilik Negan ile idare ediyorum.

      Sil