The Walking Dead 11. Sezon Onayı Aldı

The Walking Dead 11. Sezon Onayı Aldı
AMC kanalının sevilen dizisi The Walking Dead, 10. sezonu ile ekranlara dönerken sevindirici bir haber geldi. New York'ta düzenlenen Comic-con'da Angela Kang dizinin 11. sezon onayını aldığını belirtti.

Maggie Geri Dönüyor


Maggie - TWD
9. sezonun 5. bölümünde diziden ayrılan Maggie Karakteri, 11. sezonda -ana karakter oyuncusu olarak- geri dönüyor.

Ayrıca dizinin yan ürünü olan Fear The Walking Dead dizisi de 6. sezon onayını almış durumda...
Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. merhaba, dizifilmkitaptavsiye bloğundaki twd yazısında dizinin fanı olduğunuza dair yorumunuzu gördüm, gelmek istedim. Twd fanı bulmak çok zorlaştı şu zamanda ben de onlardan biriyim :) bence de güzel başladık sezona. Bloğumda twd incelemeleri yapıyorum bu arada bana da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ebrar hanım. Öncelikle güzel yorumunuz için teşekkür ederim ^_^ Bende The Walking Dead fanı yeni bir blogger tanıdığım için memnun oldum. Yazılarınızı, en kısa zamanda okuyup yorum yazacağım.

      Ben bu blogda dizi & film & kitap üzerine yazılar yazıyorum. Tanıtım, değerlendirme vs.

      Şimdi izninizle bu yorumumda TWD ile ilgili bir kaç link bırakmak istiyorum. Belki incelemek istersiniz :)

      The Walking Dead tanıtım için #buraya bakınız. Tüm sezonları tek tek değerlendirdim. Yazı altında linkler mevcut

      Fear The Walking Dead tanıtım için #buraya bakınız. En az TWD kadar güzel bir dizi. Eğer izlemediyseniz tavsiye ederim. Sezon sezon değerlendirmeye devam ediyorum... Yazı içinde linkler var...

      Negan'ın geçmişi hakkında bilmeniz gerekenler için #buraya bakınız. Dizide bahsedilmeyen fakat twd çizgi roman serisinde yer alan ayrıntılara değindim...

      FTWD'den sonra bir spin off daha geliyor. The Walking Dead dizisinin yanına Fear The Walking Dead çıkmıştı, şimdi bir dizi daha geliyor. Detaylar için #buraya bakınız.

      Hatırlarsanız 9. sezon 5. bölümde Rick Grimes köprüyü patlattıktan son bir helikopter ile götürülmüştü. Rick Grimes'ın dönüşü üç bölümden oluşan bir film ile olacak. Haberi için #buraya , teaser için ise #şuraya bakınız.

      Son olarak ben dizinin 9 sezonunu BluTv'de izlemiştim. Fakat daha sonra dizinin tüm bölümlerini farklı bir kaynaktan indirip arşivime ekledim. 10. sezonun yayınlanan bölümlerinide indirdim. Türkçe altyazılar'da dahil. İlgilenirsen mail atabilirsin ;)

      Sil