Friend Request - Lanetli Mesaj

Friend Request - Lanetli Mesaj
Uzun zamandır izlemek istediğim bir film vardı; Lanetli Mesaj. Aslında filmin orijinal adı Friend Request. Yani filmin adı her ne kadar Arkadaşlık İsteği olsa da, film Lanetli Mesaj adı ile biliniyor. Yani en azından benim karşıma bu şekilde çıktı... #imdb

Filmi izlememin tek sebebi, başrolde #AlyciaDebnamCarey 'in olmasıydı. Zaten Alycia Debnam filmleri hakkında araştırma yaparken bu filmi buldum. Kendisini #The100 ve #FearTheWalkingDead gibi harika yapımlardan da tanıyorum.

Filmi az önce bitirdim. Elmalı kurabiyelerimi yedikten sonra nihayet bu yazıyı yazmaya başlıyorum. Filmi basit bulmuş ve beğenmemiş olsam da Alycia Debnam Carey olduğu için filmi izledim. Yani filmi izleme amacım yalnızca Alycia.

Lanetli Mesaj Konusu

Filmin Konusu


Ana karakterimiz olan Laura hem sosyal medyada hem de gerçek hayatta oldukça aktif yaşayan bir gençtir. Öte yandan Marina ise içine kapanık esrarengiz bir karakterdir. Yalnız ve sorunlu bir genç olan Marina, Laura'ya sosyal medyada arkadaşlık isteği gönderir. Laura bu isteği kabul eder. Fakat Laura, Marina'yı doğum günü kutlamasına davet etmediği için Marina intihar eder.

Laura Woodson
Asıl olaylar bundan sonra gelişir. Hayatı boyunca yalnız olan Marina intihar etmiş olsa da ruhu intikam peşindedir. Marina intihar etmiş olmasına rağmen Marina'ya ait olan sosyal medya hesabı arkadaşlık isteği ve mesaj gönderdiği herkesi tek tek öldürür.

Marina
Çok geçmeden durumun farkına varan Laura duruma müdahale etmeye çalışır.

Filmi sonunda verilen mesaj ise; ben söylemem sen anla tarzındaydı. Yani sonu yok, sonunu sen bağla gibi. Filmin ilk başında Marina karakterini şu şekilde gördük;

...
Filmin son sahnesinde ise Laura'yı bu şekilde gördük;

Laura
Yani hikaya sonsuz bir döngüye girmiş gibi... En başından beri söylediğim gibi; Alycia Debnam Carey olmasa bu film hiç çekilmezdi !

Fragman


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Ben de daha önce izlemiştim.Dediğiniz gibi çok basit bir filmdi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Film basitti. Ama benim filmi izleme sebebim başka :) Ben Alycia Debnam Carey için izledim. Yakın zamanda yeni bir Alycia Debnam Carey filmi hakkında yazacağım. Takipte kalmanı tavsiye ederim ;)

      Sil