The Walking Dead 10. Sezon Fragmanı Paylaşıldı !


AMC'nin uzun soluklu dizilerinden olan The Walking Dead her yıl olduğu gibi bu yılda Ekim ayında izleyici karşısına çıkacak. Ülkemizde FX Türkiye kanalı tarafından yayınlanan dizinin 10. sezonuna dair ilk fragman geçtiğimiz günlerde paylaşıldı.

Eğer dizi, çizgi roman serisine göre devam edecek olursa onuncu sezonda fısıldayanlar ile olacak olan savaşa tanık olacağız. Bu savaş sonucu hangi isimleri kaybedeceğimizi tahmin edemesem de Michonne karakterinin onuncu sezonda diziden ayrılacağını #biliyoruz. Büyük bir heyecan ile beklediğim onuncu sezon hakkında paylaşılan fragman ile başbaşa bırakıyorum sizleri !

FX Türkiye Fragman




AMC Fragman


The Walking Dead 10. sezon 6 Ekim 2019 tarihinde başlıyor
Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. 9 sezondur takip ettiğim the walking dead dizisi yeni sezonda da çok heyecanlı olacak gibi görünüyor. Fakat şöyle bir sıkıntı yaşıyorum netflix malesef sadece 8.sezona kadar aldı, blutv'de takip edebildiğimiz the walking dead alt yazıları ise netflix'e oranla çok kötü.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ahmet. Bende dizinin ilk 9 sezonunu BluTv'den izledim. Fakat BluTv dizi bölümlerini FX kanalından aldığı için bir çok sezonda altyazılar video içine ekli durumda. Yani Netflix'de olduğu gibi altyazı'yı büyütme, arkaplan rengini değiştirme yada tamamen kapatma gibi seçenek bulunmuyor. Sanırım 9. sezondan itibaren BluTV'de altyazılar harici olarak geldi. Netflix dizinin 8 sezonunu aldı yalnızda. Devamı'nın Netflix'e geleceğini ben pek sanmıyorum. Fakat sana güzel bir haberim var ki; ben dizinin 9 sezonunun tamamını malum sitelerden indirdim. Üstelik harici altyazı dosyaları ile birlikte. Elimde olan dizi ölümleri FX'e ait değil, direk AMC kanalına ait. Eğer ilgilenirsen bana mail atabilirsin. Linki burada paylaşmam pek uygun olmaz ^^

      Sil