Black Mirror "Bandersnatch" Filminin Kaç Farklı Sonu Var ? "Bandersnatch" İzleme Klavuzu !

Black Mirror Bandersnatch
Black Mirror'un interaktif olan "Bandersnatch" filminin bir çok farklı sonu olduğunu daha önceki #yazılarımda belirtmiştim. Peki filmin kaç farklı sonu var ? Filmi nasıl izlemeliyiz ? Filmi izlerken hangi seçenekleri seçersek hangi sonuçlara ulaşıyoruz. Bunları sizler için tek bir yazıda toplamaya karar verdim...

Bandersnatch Start
Black Mirror'un yeni interaktif filmi olan Bandersnatch'in bütün alternatif sonlarını öğrenmek istiyorsanız, takip etmeniz gereken yolu sizler için paylaşıyorum.

Bir kez daha uyarmakta fayda var ki; bu filmin olası bütün sonlarını görmek isterseniz bu tam 312 dakikanızı alacak... Çünkü filmin tüm sonları ile tam hali 5 saati aşıyor. 

Siz yinede bir Black Mirror fanı olarak filmin tüm sonlarını görmek isterseniz aşağıdaki görseldeki yolları takip edebilirsiniz.



Bu görsel doğal olarak spoiler dolu. Ama yinede keyifli olacak. Hadi o zaman iyi seyirler ! Black Mirror "Bandersnatch" i izlemek için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. bu diziyi izlemediğim için pişman olur muyum acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Kuzgun. Eğer daha önce hiç Black mirror izlemediysen kesinlikle çok şey kaybetmiş olursun. En kısa zamanda Black Mirror izlemeni tavsiye ederim. Fakat diziyi ilk bölümden izlemeye kalkma. Bu dizide her bölüm birbirinden bağımsız. Yani istediğin bölümden izlemeye başlayabilirsin. İzlemeni tavsiye ettiğim başlıca Black Mirror bölümleri; "Arkangel", "Sus Ve Dans Et", "Dibe Vuruş", "Hemen Döneceğim". Bu bölümleri kesinlikle izlemeni tavsiye ederim.

      Eğer Black Mirro izlediysen ve Bandersnatch bölümünü izlemediysen, yine izlemeni tavsiye ederim. Bandersnatch'de en az diğer Black Mirror bölümleri kadar etkileyici. Bu arada umarım Netflix hesabın vardır çünkü Bandersnatch netflix hariç hiçbir yerde izlenebilecek türden bir film değil. İnteraktif bir bölüm olduğu için izleyici ile etkileşime geçen bir bölüm. Uzun lafın kısası Black Mirror harika, hiç zaman kaybetme ve izle :)

      Sil