Looney Tunes’un Yeni Filmi Açıklandı: Bye Bye Bunny


Fransa'da her yıl düzenlenen Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali'nde sıradaki Looney Tunes filminin Bye Bye Bunny adlı bir müzikal olacağı açıklandı.  

1930'dan bu yana en çok izlenen çizgi film karakterlerini oluşturan Looney Tunes, dünyanın dört bir yanında hayranları tarafından ilgi ile izlenmeye devam ediyor. Bugs Bunny, Slyvester, Daffy Duck, Tweety, Domuz Porky ve Hızlı Gonzales gibi efsane karakterler yaratan Looney Tunes şimdi ise Bye Bye Bunny: A Looney Tunes Musical adlı müzikal filmi ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. 

Bye Bye Bunny müzikal filmi için henüz bir çıkış tarihi ve fragman yayınlanmadı fakat HBO Max ve Cartoon Network üzerinden yayınlanacağı gelen bilgiler arasında.

Film, yıllarca Braodway'de Looney Tunes müzikalinde sahne almaktan bıkan ve şöhretten bunalan Bugs Bunny'nin emekli olma kararıyla başlayan olaylar üzerine kurulu. Bugs'ın artık sahnelere veda etme kararı almasının ardından, ondan boşalan başrole göz diken tabii ki ilgiye aç Daffy Duck olur. Ancak Daffy'nin takıntılı bir hayranı tarafından kötü emeller için kaçırılmasıyla olaylar karışır. Emeklilik planları tehlikeye giren Bugs, müzikaldeki rol arkadaşlarının da yardımyla Daffy'i kurtarma operasyonu başlatır.


Yorum Gönder

Yorum Gönder