Walking Dead Evrenine Yeni Bir Dizi Daha Geliyor!: AMC Tales Of The Walking Dead'i Duyurdu!

 


The Walking Dead evreni büyümeye devam ediyor. Walking Dead evrenine eklenen yeni dizi Tales Of The Walking Dead için hazırlıkların başladığı #açıklandı.

 

2022 yazında seyirci ile buluşması beklenen dizinin ilk sezonu 6 bölümden oluşacak. Bir saatlik bölümlerden oluşacak olan dizi birbirinden bağımsız bölümler ile karşımıza çıkacak.

 

The Walking Dead ve Fear the Walking Dead‘in senaristliğini ve yapımcılığını üstlenen Channing Powell, The Walking Dead Evreni’nin içerik sorumlusu Scott M. Gimple ile Tales of the Walking Dead için bir araya gelecek. Altı bölümden oluşacak dizinin ilk sezonunun prodüksiyonuna gelecek yılın başlarında başlanacak. Önümüzdeki yaz ise dizinin, AMC+’ta prömiyerinin yapılması planlanıyor.

 

Scott M. Gimple yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bu dizi, The Walking Dead Evreni’ndeki diğer yapımlardan ayrı olarak yeni bakış açıları ve yeni fikirlere daha fazla yer veriyor. Daha önce anlattığımız hiçbir şeye benzemeyen yeni hikâyeleri hayata geçiriyoruz. Channing’in danışmanı olmaktan çok memnunum ve bu yeni spin-off için çok heyecanlıyım.”  

 

Channing Powell ise şunları ekledi: “Bu maceraya bir The Walking Dead hayranı olarak başladım, şu anda ise The Walking Dead Evreni’nin en eşsiz spin-off’larından biri olacağını umduğum Tales of the Walking Dead‘in yürütücü yapımcılığını üstleniyorum. İzleyicilerimize yeni ve beklenmedik bir şeyler sunmak için bu evrenin sınırlarını zorlarken beni ve yazarlarımı destekledikleri için AMC’ye ve Scott’a minnettarım.”

 

Kaynak: filmloverss, deadline, shiftdelete

Yorum Gönder

Yorum Gönder