Stephen King Romanı "Mahşer" Yeniden Dizi Oluyor !



Stephen King'in en sevdiğim romanı olan Mahşer (orjinal adı ile The Stand) tekrar dizi oluyor.  Ünlü yazar Stephen King'in 1978 yılında yayınlanan romanı daha önce 9 bölümlük mini bir dizi olarak 1990'lı yıllarda karşımıza çıkmıştı. Kitap hakkında detaylı bilgi için #buraya, 1990'lı yıllarda uyarlanan mini dizi için ise #şuraya bakınız.

Stephen King'in en iyi kıyamet sonrası kitabının yeni dizisini büyük bir merak ile beklediğimi belirtmek isterim. Kitap'ta tüm dünyayı etkisi altına alan "süpergrip" adlı bir virüs'ün araştırma laboratuvar'dan dışarı sızması sonucu yaşananları konu alıyordu. Dünyanın %99'u bu virüsten etkilenmiş olup, yalnızca %1'lik bir insan topluluğu hayatta kalmayı başarmıştı. Fakat o kişilerde iyi ve kötü olarak iki gruba ayrılmak zorunda kalacaklar. Bir grup Randall Flagg'ın yanında yer alırken, diğer grupta, Abagail Ana'nın yanında kalmayı tercih ediyordu.


Diziden ilk görüntüler Vanity Fair tarafından paylaşılırken, dizide yer alan oyuncu kadrosunun bir kısmı açıklandı. Gelen bilgilere göre; Randall Flagg rolünü Alexander Skarsgård, Abagail Ana karakterini Whoopi GoldbergLarry Underwood karekterini Jovan AdepoHarold Lauder karakterini Owen Teague ve Frannie Goldsmith karakterini de Odessa Young canlandırıyor.

Dizinin çıkış tarihi henüz netlik kazanmamış olsa da 2020 bitmeden CBS All Access tarafından yayınlanacağı düşünülüyor. Çekimleri Covid-19 sebebi ile planlanandan dört gün önce biten dizi hakkında dizi ortak sorumlusu Benjamin Cavell şunları aktardı;

"Programın başlangıcında hikâyede olduğu gibi salgın bir hastalığın yaklaşmakta olduğunu fark etmeye başlamak çok gerçeküstü bir şeydi"
Yorum Gönder

Yorum Gönder