Haluk Bilginer "Alex Rider" Dizisinde Başrol Oldu



47. Emmy ödül töreninde en iyi erkek oyuncu ödülünü alan başarılı oyuncu Haluk Bilginer, çekimleri İngiltere ve Romanya'da gerçekleşen Alex Rider dizisinde başrol oldu. Anthony Horowitz'ın aynı adlı romanında uyarlanan dizide Haluk Bilginer dizinin kötü adamı Dr. Hugo Grief’i canlandırıyor.

Alex Rider Dizisi Konusu


On dört yaşındaki Alex Rider’ın dünyası amcasının şüpheli ölümüyle altüst oluyor. Alex sadece birkaç gün içinde bir öğrenciden gizli servise hizmet eden bir ajana dönüşüyor. Üstelik seçme şansı yok. Acımasız komando eğitimlerine katılmak ve başkalarının onun için çizdiği kadere razı olmak, özel tasarım silahlarıyla birlikte ilk görevine gitmek zorunda. Alex’in ölümcül bir tehlikeyle karşılaşması an meselesi. Başarısızlık bir seçenek değil, yoksa Alex’in ilk görevi, son görevi olabilir.

Alex Rider Trailer



8 bölümden oluşacak olan ilk sezon 4 Haziran 2020 tarihinde Amazon Prime'da !
Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Kardeşim maşallah sen kaç yerde yazıyorsun ya 🙂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Cem, hoşgeldin. Benim asıl mekanım buralar :)
      keyfisanat.com'da dizi film vs hakkında yorumlarım , haber.keyfisanat.com'da ise bu alandaki haber ve gelişmeleri yazıyorum. (laf aramızda, bu tür haber yazıları çok ziyaretçi getiriyor.). Fakat kişisel yazılarımı yazabilmek için henüz kalıcı bir blog kuramadım. Sürekli açıp kapattım. cenapbey.com'u da kapacağım. Kendime yeni bir kişisel blog arıyorum... mustafaalniak.net'i kapattıktan sonra bir yer bulamadım kendime...

      Sil