Türkiye'nin İlk Rap Dergisi "Türkçe Rap" Yayın Hayatına Başlıyor !

Türkçe Rap Dergi

Türkçe müzik dergisi sektörüne yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Türkçe Rap dergisi Aralık ayında okurları ile buluşuyor. İki aylık periyotlar ile yayınlanacak olan dergide Türkçe Rap'in önemli isimleri ile yapılacak olan röportajların yanı sıra, albüm kritikleri, özel dosyalar, listeler ve konser bilgileri yer alacak. Bunun ile birlikte dergi eki olarak posterler ve birbirinden güzel çıkartmalarda dergi ile birlikte Türkçe Rap severlere armağan edilecek.

Derginin ilk sayısında Türkçe Rap'in ilklerinden ve en önemli isimlerinden olan Ceza kapak konuğu olurken; Khontkar, Ayben, Tepki, Motive, Ezhel ve Dj Artz gibi isimlerde derginin ilk sayısına konuk olacak. Ayrıca Türkiye'nin en ünlü ve eski graffiti sanatçılarından olan Tunç "Turbo" Dindaş tarafından hazırlanan "Dünden Bugüne Rap" sayfasıda olacak.

Dergi okurları röportajların uzun versiyonlarını ve çekim arkalarını'da derginin youtube kanalında bulabilecek.

Doğan Egmont tarafından yayınlanacak derginin Genel Yayın Yönetmenliği’ni Dream TV eski Genel Yayın Yönetmeni Şafak Ongan üstlenirken, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü de uzun yıllardır birçok dergi ve gazetede müzik yazarlığı yapan, İpek Atcan yapacak. 


Yorum Gönder

Yorum Gönder