Stephen King'in Romanından Uyarlanan HBO Dizisi The Outsider Hakkında Detaylar

ABD'nin kablolu kanalı HBO yeni bir Stephen King dizisi için gerisayım yapıyor...  Edebiyat dünyasının en önemli isimlerinden olan Stephen King'in geçen yıl yayınlanan aynı adlı romanından uyarlanan dizi için çalışmalar sürüyor. 12 Ocak 2019 tarihinde başlayacak olan dizi hakkında gelen tüm bilgileri bu yazımda sizlere sunuyorum.

Edebiyat dünyasında adından çokça söz ettiren korku yazarı Stephen King bir çok romanının sinemaya aktarılması ile adında sıkça söz ettiriyor. Stephen King eserleri her zaman hem sinema dünyasında hemde televizyon dünyasında büyük ilgi görüyor. Son dönemlerde The Dark Tower, Pet Sematary, İt gibi romanları beyazperdeye taşınırken televizyon uyarlamalarının sayısıda artıyor. Daha önce yazarın Mr Mercedes, Castle Rock, 11.22.63 gibi eserleri televizyon kanalları tarafından ekranlara taşınmıştı. Yazarın geçen yıl yazmış olduğu The Outsider adlı romanı ise HBO tarafında kapıldı.



The Outsider Konusu


Stephen King tarafından yazılmış olup, HBO tarafından ekranlara taşınacak olan bu dizi; küçük bir kasabada işlenen sıradışı cinayeti çözmeye çalışan bir polis ile, alışılmadık metotları ile olayları çözebileceğini söyleyen -aynı zamanda medyum olduğunu iddia eden- bir özel dedektifin hikayesini anlatıyor. Bu cinayet vesilesi ile yolları kesişen polis ve dedektif doğaüstü güçlerinde olaya dahil olması ile birlikte, şimdiye dek inandıkları herşeyi sorgulamaya başlıyorlar...

Başrolde Emmy ödüllü Avustralyalı aktör Ben Mendelsohn yer alırken  Bill Camp, Mare Winningham, Paddy Considine, Julianne Nicholson, Yul Vázquez, Jeremy Bobb, Marc Menchaca gibi isimlerde kadroda yer alıyor.

The Outsider Dizisi Fragman



 

The Outsider Dizisi Ne Zaman Başlayacak ?


Dizi 12 Ocak 2020 tarihinde başlayacak.

Kaynak: #deadline
Yorum Gönder

Yorum Gönder