Spotify, Youtube Çalma Listeleri Nasıl Taşınır?

Tunemymusic

Spotify, çalma listeleri nasıl indirilir ve kopyalanır? Deezer, Tidal, Apple Music, Youtube Music başta olmak üzere neredeyse bütün online müzik dinleme sistemlerinde en büyük sorun çalma listelerini indirme ve kopyalama ya da örneğin Spotify'dan Youtube'a aktarma sorunudur. İşte bütün bu sorunları ortadan kaldırıp müzik listelerinizi indirip, kopyalayaıp, taşıyabileceğiniz bir site var.

Öncelikle yapmanız gerekenleri sıralayalım

İlk orarak  www.tunemymusic.com sitesine giriş yapmalısınız. Burada neredeyse popüler platformların hepsini bulabilirsiniz.

Şimdi müzik listenizi indireceğiniz yani taşıyacağınız sistemi seçin ben burada Spotify'ı seçtim. Tavsiyemiz müzik listelerinizi teker teker taşımanız yönünde olacak. Öncelikle kullandığınız uygulamada oturum açmalısınız

Music

Kopyalama ya da taşıma işlemi başlaması için Youtube hesabınızda oturum açmanız gerekiyor. Merak etmeyin bu yöntem tamamen güvenli. Daha sonra ayarlardan verdiğiniz oturum açma iznini geri alabilirsiniz.


Resim yazısı ekle


Çalma listelerinin kopyalanacağı kaynağı seçiyoruz. Biz Youtube Müzik'i seçtik. Burada dikkat etmeniz gereken şey en fazla 10 çalma listesini taşıyabiliyorsunuz. Tek seferde taşımak bazen hata verebiliyor.

Muzik 

Ve play list (çalma listesi) taşıma işlemi başlıyor. Çalma listesinin büyüklüğüne göre işlem süreyi uzayacaktır. Ama sistem genelde çok hızlı.


Youtube Spotify Döçnüşüm

Son aşamada çalma listesini kopyaladık. Artık YT Müzik'i açıp listeyi kontrol edebiliriz. Bazı müzikl listenizde çalınmıyor olarak işaretli olabilir. Paniğe gerek yok o müzikleri aratıp bulun ve tekrar listenize ekleyin.


Bitti hepsi bu kadar artık müzik dinlemenin keyfine varabilirsiniz...
Yorum Gönder

Yorum Gönder