İntern - Stajyer

Bu yazıyı 19.10.2016 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

Uzun zamandır izlemeyi düşündüğüm bir filmi daha izlemiştim blogcan. Buralara yazmak çok uzun sonra nasip oldu... Bu filmi bitirmek çok ama çok uzun zamanımı aldı. Tek seferde izleyip bitiremedim ve uzunca bir zamana yaymış oldum... Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki; bu film, izleyiciye bir şey katmamakla birlikte, filmin sonunda bir derste vermemektedir. Yani bu filmden çıkarılacak bir ders yok. Varsa siz söyleyin... Fakat izlemesi çok keyifli. Güzel vakit geçirmek istersen, sende izleyebilirsin blogcan !



Stajyer Konusu


Açık konuşacağım. Filmin konusunu bende tam olarak anlamadım. Belkide bu sebepten dolayı, filmden bir sonuç yada bir ders çıkarmamış olabilirim. Genel olarak eğlenceli bir film olmakla birlikte, Ben adındaki yaşlı adamın, emeklilikten sıkılıp bir eticaret firmasında stajyer olarak işe başlamasını konu alıyor.

70'li yaşlarda olan Ben Whittaker,emekliliğin vermiş olduğu rahatlıktan kurtulmak için bir eticaret firmasında stajyer alımı olduğunu duyunca, firmaya başvuru yapar. Ve tatlı macera başlar...

Stajyer Fragman


Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. eee o zaman izlemeyelim :)))
    ilk paragraftaki sözlerin çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Mavianne. Film gerçekten güzel. Pişman olmayacağınız türde bir film. İzlemenizi tavsiye ederim :)

      Sil