Cast Away - Yeni Hayat

Bu yazıyı 02.09.2016 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

Hayatta kalma konulu filmler izlemeye devam ediyorum blogcan. Bugün mübarek Ramazan ayının ikinci günündeyiz. Vakit geçirebilmek adına filmler izlemeye devam ediyorum bende. Son zamanlarda öyle çok yazı yazacak şey buluyorum ki. Artık yazılarımı yazdığım sıraya göre yayınlıyorum. Kronolojik olarak yayınlanacağı için bu yazıyı yayınladığımda belkide Ramazan ayının son günlerinde olacağız. Belkide bitmiş olacak mübarek Ramazan ayı. Neyse. Çok uzatmadan konuya girmek istiyorum blogcan. Bu kez izlediğim film; "Yeni Hayat". Aslında bu filmi ben çok ama çok önce tv'de görmüştüm. Evet, o günleri hatırlıyorum blogcan. 2000 yapımı olan bu filmi izlemeye henüz yeni fırsatım oluyor. Yani tam 16 yıl sonra... Filme izlemeye başlayıp bir tweet atıverdim: #tweet

cast away - yeni hayat

Cast Away Filmi Konusu


FedEx adında bir şirkette çalışmakta olan Chuck sürekli olarak şirketi ile ilgili olan sorunları çözmek için dünya genelinde seyahatlere çıkmaktadır. Düzenli bir ilişkisi olan Chuck, yoğun iş temposundan dolayı bir türlü evlenmeye fırsat bulamamaktadır. Bir gün yine bir sorunu çözmek için Malezya'ya gitmesi gerekecektir. 

Yola koyulduklarında, uçak güney pasifik civarından bilinmeyen bir nedenden dolayı düşer. Chuck kendine geldiğinde gözlerini ıssız bir adada açar. Chuck, tam 4 yılını bu adada tek başına geçirecektir. Chuck'in öldüğünü düşünen sevgilisi ise bu süre zarfında bir başkasıyla evlenmiştir. 

Bu koskoca 4 yıl Chuck için nasıl geçecektir ?


Cast Away Fragman



Yorum Gönder

Yorum Gönder