Bob Ross'un Tüm Resimleri Nerede ? (Bulundu!)

Bob Ross'un tüm resimleri nerede ?
1993 yılından itibaren Türkiye'de TRT 2 ekranlarında yayınlanan Resim Sevinci (The Joy Of Paiting) adlı programı bilmeyeniniz yoktur. Sosyal medyada Ressam Bob olarak popüler hale gelen Bob Ross'un bügüne dek yapmış olduğu resimlerin hepsi bulundu desem ne dersiniz ?

Amerika'da 1983 - 1994 yılları arasında yayınlanan The Joy Of Paiting adlı program toplam 31 sezon olup, 403 bölümden oluşmakta. Bob Ross'un Resim Sevinci programı boyunca 1.143, kişisel sanat hayatı boyunca ise 30.000'in üzerinde resim yaptığı biliniyor.

Bob Ross'un bugüne dek yapmış olduğu bütün resimlerin peşine düşen The New York Times, ressamın bütün resimlerinin özenle numaralanarak istiflendiği Bob Ross Inc deposunu keşfediyor. Ressamın hemen hemen bugüne dek yapmış olduğu bütün resimlerin özenle kutularda saklandığı bu depoda, hiçbir eser sergilenmiyor ve satılmıyor.

Bob Ross'un uzun yıllar boyunca iş ortağı olan Annette Kowalski ve Sarah Strohl tarafından yönetilen Bob Ross Inc bir galeri olmadığı için ziyaretçi kabul etmiyor. Fakat resimlerin peşine düşen The New York Times bakın neler buluyor...

The New York Times'ın Bob Ross'un resimlerinin peşine düştüğü "Bob Ross'un Tüm Resimleri Nerede ? Onları Bulduk" adlı kısa belgeselini buradan izleyebilirsiniz.



Kaynak: #NYTimes
Yorum Gönder

Yorum Gönder