Güzel Bir Sİyah - Beyaz Film | Blue Jay

Bu yazıyı 04.04.2017 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

Yine güzel bir film yorumu ile buralara kadar geldim blogcan. Sevildiğini bil. Sana güzel bir filmden bahsedip gideceğim. Fakat kadın evli olmasaydı iyiydi. Hangi kadından bahsettiğimi birazdan anlayacaksın. Sabret...

Filmin adı Blue Jay... 2016 yapımı güzel bir film... Ve en güzeli; film tamamen siyah-beyaz. Sebebini bilmiyorum ama güzel olmuş böyle olması.

Neyse.

İşte #tweet
 
Blue Jay

Blue Jay Konusu


Film güzel bir kasabada bir markette başlıyor. Film, 20 yıl sonra bir markette karşılaşan iki eski sevgilinin yaşadığı bir günü anlatıyor. 20 yıl sonra karşılaşan eski sevgililer ; ilk olarak bir kahve içmek için bir kafeye gidiyorlar, laf lafı açıyor tabii, eski günlerden konuşuyorlar. Kafedeki muhabbet, eve taşıyor. Film güzel geçiyor, güzel şeyler oluyor, fakat kadın evli olmasaydı iyiydi.

Evli olan bir kadının, eski sevgilisi ile böyle şeyler yaşaması, hatta sohbet etmesi yanlış bir durum tabii ki. Ama ben filmi izlerken, kadının evli olmadığı yalanına kendimi inandırmaya çalıştım. Aksi halde filmi sonuna kadar izleyemezdim. 

20 yıl sonra karşılaşan eski sevgilinin yaşadığı bir güne tanık olmak için bu filmi izleyebilirsiniz...


Blue Jay Fragman


Yorum Gönder

Yorum Gönder