Toni Blake - Deli Dolu Bir Yaz

Bu yazıyı 23.03.2016 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

Aslında kitap bitirmeyeli uzun zaman olmuştu blogcan. Bu güzel ve tarifsiz duyguyu özlemiş gibiyim. Kitaplarım ile geçen saatlerimi çok seviyorum. Birde hafiften kulaklarımda Kevin MacLeod - Daybreak notaları olunca huzurum dahada artmaya başlıyor. Seviyorum bu hallerimi. Neyse. Geçtiğim günlerde bir kitap almıştım. Adı "Deli Dolu Bir Yaz".  Kitabın adı ve kapağı aslında birazcık beni etkilemişti. Kitabı alırken yanımda olan arkadaşım kitap hakkında "tehlikeli bir kitaba benziyor mustafa" demiş olsa'da. Ben Canan Tan kitaplarında olduğu gibi bir aşk hikâyesi olduğunu düşünmüştüm. Fakat, henüz kitabın ilk başlarında olmama rağmen, bambaşka bir aşk hikayesinin içinde buldum kendimi. Kitap çok sürükleyiciydi.

Kitabın Konusu:
Kitaptan bahsedecek olursam, kitap baştan sona seks ile doluydu blogcan. Evet, evet; seks. Başkada pek bir şey yoktu. Bazılarına göre aşırı cinsellik içerdiği düşünülebilir ama kitapta yer alan duygu yogunlugunuda göz ardı edemezdim blogcan. Okudum ve beğendim. Yaşasın nemesis yayınları!

Kitabın ana karakteri Jenny Tolliver, kocasının kendisini aldattığını öğrendiği günden beri çok kötü haldedir. Hayatından yeni bir başlangıç yapmak için Destiny kasabasına, doğup büyüdüğü yere gelmeye karar verir. Burada Jenny'i bekleyen sürprizler ise, yavaş yavaş gelişecektir. Astronomi ve yıldızlara meraklı olan Jenny bir gün teleskobu ile gölün karşı tarafına geçip, kayalıklara tırmanır. 

Gölün karşı tarafı ise, Destiny kasabasından bağımsız Brody ailesine ait bir arazidir. Brody ailesi Destiny kasabasında hiç sevilmeyen ve dışlanan bir ailedir. Brody ailesinden olan Mick Brody ise çocukluğundan beri Jenny'den hoşlanmaktadır. (Haydaaa !) Jenny'i görmesi çokta zaman almayacaktır. Jenny ile kayalıklarda karşılaşan Mick kısa bir süre sonra oracıkta birlikte olurlar. Aradan günler geçer ve Jenny teleskobunu gölün karşısında unuttuğunu fark eder. Daha önce yaşananlardan sonra gölün karşısına geçmeye cesaret edemese'de sonunda gölün karşı tarafına geçmeye karar verir. Ve yine Mick ile birlikte olurlar. Aslında bu ikili her fırsatta birlikte olurlar. Destiny kasabasında polis şefi olan Jenny'in babası ise, Brody ailesinin peşindedir. Jenny sürekli Brody ailesini bir üyesi ile seks yaşarken polis şefi bu durumu ne zaman ne nasıl fark edecektir ? 

Kitap Hakkındaki Görüşüm:
İlerleyen sayfalar ile ilgili merak uyandırmasa'da yinede heyecan veren bir kitaptı. Okudum, bir şey kaybetmedim. Bir sonraki kitabım "Sabahattin Ali - Kürk Mantolu Madonna"

KİTAP HAKKINDA DETAYLAR:  
Yazar: Toni Blake
Yayınevi: Nemesis Kitap
Çeviri:Buket Ulukut
Sayfa:364
Punanım:3/5
Yorum Gönder

Yorum Gönder