Şuan Muhteşem

Bu yazıyı 19.05.2017 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

Bu sefer tür olarak değişik bir film izledim. Aşk ve dram bir arada. Genel olarak tabii ki güzel bir film bu. İzlemenizi öneririm. Filmimizin adı #TheSpectacularNow yani Şuan Muhteşem. İzleyince anlayacaksınız neden böyle bir isime sahip olduğunu...   İlgili #tweet...

#TheSpectacularNow

Şuan Muhteşem Filmi Konusu


Filmde ana karakterimiz Sutter. Fiziksel olarak tamamen Mark Zuckerberg'e benzettiğim Sutter, lise son öğrencisi bir gençtir. Kız arkadaşından ayrılmış olan Sutter, okulu ve dersleri tamamen boşlamış, anı yaşayan bir kişilik olmuştur. Matematik öğretmeninin uyarılarına aldırış etmeden partiden partiye gitmektedir. Hani şu amerikan gençlerinin yaptığı türden partiler. (Amerikan pastasından bahsetmiyorum tabii ki.) Annesi ile babası ayrı olan Sutter, annesi ile aynı evde yaşamaktadır. 

Film boyunca elinden içeceği eksik bırakmayan Sutter, bir sabah bir başkasının evinin bahçesinde çimenlerin üzerinde uyandırılır. Dün geceden kalma olan Sutter'i uyandıran ise hiç tanımadığı bir kızdır. Daha önce hiç tanımadığı bir kız ile hiç tanımadığı bir evin bahçesinde, çimenlerin üzerinde uyanan Sutter'in hayatı o andan itibaren değişecektir.

#TheSpectacularNow

Çiftimizin başına gelecek olan, hayatın içinden güzel bir film. Keyifli seyirler !

Şuan Muhteşem Fragman


Yorum Gönder

Yorum Gönder