Nefesini Tut

Bu yazıyı 11.05.2017 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

Bugüne dek pek çok film izledim. Blogumda yorumladıklarımın haricinde burada yazmadığım filmlerde mevcut. Fakat bu güne dek izlemiş olduğum hiç bir gerilim filmini bu kadar çok beğenmemiştim. Tamamen kusursuz bir film bu. Film hakkında söylenecek öyle çok övgü dolu cümlelerim varki ! Neyse. İzleyin işte ! Mutlaka izleyin, lütfen izleyin ! İzleyin ! 

Filmi izlemeye başlamadan önce ben bir tweet atmıştım. Daha sonrada şiddetle tavsiye etmiştim. Filme beş üzerinden 5 puan vermiştim. Bu çok sık olan bir durum değil blogcan. Sende biliyorsun. Ben öyle her filme 5/5 puan vermem. Ama bu filme tam puan verdim ! Çünkü fazlasıyla hak ediyor. 

Neyse.

Bu kadar muhabbetten sonra 2016 ABD yapımı olan bu filmden bahsedeyim biraz.

Nefesini Tut

Nefesini Tut Konusu:



Film genel olarak 3 arkadaşın başına gelen olayları konu alıyor. Tabi bunlardan ikisi sevgili, diğeri tek olan erkekte, normal arkadaşları. Fakat hepsinin ortak noktaları hırsız olmaları. Kızın adı Rocky, sevgilisi Money, diğer arkadaş ise Alex. Bu üçlü sürekli boş evlere girerek evleri soyup kaçıyorlar. 

Fakat günün birinde çok daha büyük bir işe kalkışıyorlar.Sevgilisi ile yeni bir hayat kurmak isteyen Money çok büyük bir para çalmak için zengin ve kör bir adamın evini soymaya karar veriyorlar. Bu evi soymayı başarırlarsa ömür boyu, hırsızlık yapmaları gerekmeyecek. Fakat işleri sanıldığı kadar kolay gitmeyecek.

Filmin fragmanı şurada yer almakta fakat ben fragmanı izlemenizi istemediğim için bu sayfaya eklemedim.
Yorum Gönder

Yorum Gönder