Fear The Walking Dead 4. Sezon Değerlendirme

alycia
Fear The Walking Dead 4. sezon ile bambaşka bir diziye dönüştü diyebilirim. Tabii ki güzel anlamda. Dizi çok iyi gidiyor. 6. sezonun çekimlerinin devam ettiği şu günlerde 5. sezona başlayacak olmanın mutluluğu içerisindeyim. Şimdi çok kısaca sezon değerlendirmesi yapacağım. Fear The Walking Dead 4. sezonda neler oldu ?

Fear The Walking Dead hakkında genel bilgi için #şuraya bakınız.

Bir önceki sezonda Travis'in helikopterden düşerek öldüğünde söz etmiştim. Travis bu sezonda hiç karşımıza çıkmadı. Yani evet, öldü gitti. Fakat bu sezonda bizleri şok eden ölümlerde yaşandı...

Morgan - Rick Grimes
Dizinin henüz ilk bölümünde Morgan'ı görüyoruz. The Walking Dead'in ilk bölümlerinden tanıdığımız Morgan, The Walking Dead'den Fear The Walking Dead'e geçiş yapıyor.

Alexandria'dan ayrılmak isteyen Morgan'ın Jesus, Carol ve Rick ikna etmeya çalışıyor. Fakat Morgan Alexandria'dan ayrılıyor...
Bu noktada dilegetirmem gereken birşey var. Fear The Walking Dead çevirisi yapanlar The Walking Dead izlememişler sanırım. Konuya, hikayeye hakim olmayan kişilerin çeviri yapması hiç doğru değil.  Alexandria olarak adlandırılan yer sezon boyunca İskenderiye olarak çevirilmiş. Oysa TWD'de Alexandria olarak adlandırılıyordu.

John - Morgan
Morgan kısa süre sonra John ile tanışıyor. John için kovboy dememiz yanlış olmaz sanırım. Morgan, Alicia ve diğerleri ile tanışıyor. Bu esnada ekibe Charlie adlı küçük bir kız katılıyor.

Al
Ekibe katılan önemli kişilerde biriside Althea adlı bir gazeteci kadın. Ama biz ona kısaca Al diyoruz. Tanıştığı kişilerin hikayesi ile ilgilenen Al, kamerayı açarak herkes ile röportaj yapıyor.  Ayrıca Al'ın güçlü bir SWAT aracı olduğunu da atlamayalım.

Şimdi bu sezonda ekibe katılan diğer kişilere bakalım...  Ekibe June katılıyor. Ama biz onu ilk başlarda Naomi olarak tanıyoruz. Daha sonra gerçek adının June olduğunu öğreniyoruz. (Bizim kovboy John ile takılıyor)

Sarah ve Wendell Kardeşler


Sarah - Wendell
Ekip ile uzun süre vakit geçirdikten sonra Morgan, tekrar Alexandria'ya dönmek ister. Bu esnada tesadüfen Sarah ve Wendell kardeşler ile tanışır.

Martha
Bu arada Mel, Ennis, Jim (biracı Jimbo), Quinn, Stevie ve Martha gibi karakterler tanıyor ve ölmelerine şahit oluyoruz. Fakat içlerinde bizim canımızı en çok sıkan, deli karı Martha oluyor !

Bütün bu olaylardan sonra Ekip Alexandria'ya dönmekten vazgeçip yardıma ihtiyacı olan kişileri bulup onları aralarına almaya karar veriyorlar.

Son olarak sezonun önemli olaylarından olan ölümler geldi.


Madison Clark Öldü


Madison Clark Öldü
Evet, Alicia ve Nick'in anneleri Madison stadyumda öldü.



Nick Clark Öldü


Nick Öldü
Nick, Küçük kız Charlie tarafından öldürüldü.

Yorum Gönder

Yorum Gönder