Aşk Sana Benzer

Bu yazıyı 08.06.2016 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

İnternette gezinirken rastgele görmüş olduğum bu filmi izlemek istedim birden. Her daim film izlemeyi seviyorum zaten. Bu tür filmler izlememin sebebide okuduğum kitaplar olsa gerek. Bir bakıma okuduğum kitaplar bu tür filmler izlememe sebep olurken, aynı şekildede izlediğim bu filmlerde bu tür kitaplar okumama neden oluyor. Her neyse blogcan. Bir filmin daha sonuna geldim. İzlediğime pişman olmadım tabii ki ama, yinede filmde bazı saçmalıkların olduğunu söylemeden edemeyeceğim...


Aşk Sana Benzer
Filmin Konusu: 
 
Bir sahil kasabasında balıkçılık ile uğraşan ali'nin hayatı, kasabaya gelen deniz'den sonra değişecektir. Deniz ile güzel günler geçiren ali'nin hayatı, geçmişten gelen kötü bir karakterden sonra kötüye gitmeye başlar. Geçmişin aslında geçmemiş olması yada kaderin kötü olmasından mıdır bilinmez, mutluluk uzun sürmemiştir.

Film genel olarak güzel olsada, sonlara doğru izleyiciyi küfüre yöneltip fena halde germeye başlıyor. Yani en azından bende öyle oldu. Acı bir son olmuş olsada, film genel olarak güzeldi. 
Tıpkı İncir Reçeli gibi. 
 
Fragman:
 
Puanım: 2,5/5
Yorum Gönder

Yorum Gönder