Annemin Yarası

Bu yazıyı 15.03.2016 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

Güneşli bir pazar günüydü. Güzel bir buluşma sonrası gezinirken, birden gelen film izleme isteği üzerine sinemaya gidiverdik blogcan. Aslında ne o güne kadar, nede o ana kadar sinemaya gitme gibi bir düşüncemiz yoktu. Ama o an öyle karar vermiştik. Sinemaya gitmeden önce internetten yaptığımız kısa bir araştırma sonucu saatinin uygun olmasında dolayı "Annemin Yarası" adlı filmi izlemek istedik. Konusu dram olduğu için izlenebilir düzeyde gelmişti. Birde yeni bir film izleme isteğini'de sayarsak, bu film hiçte fena sayılmazdı blogcan. 

Filmin Konusu:

11 Mart'da vizyona girmiş olan 2016 yapımı bu film genel olarak Bosna-Hersek'de geçmekte. 18 yaşına gelince yetimhaneden ayrılarak ailesini aramaya koyulan Salih, annesi hakkında çok acı şeyler öğrenecektir. Öğreneceği bu şeyler, nefretinin ve öfkesinin çok farklı boyutlara ulaşmasına yol açacaktır. Aile kavramına hasret olan Salih, annesinin izini sürmektedir. Annesini bulana kadar tanıyacağı kişiler ve şahit olacağı şeyler, her daim Salih için bir seçim yapma zamanı anlamına gelmektedir. 

Fragman:

Punanım: 3/5
Yorum Gönder

Yorum Gönder