Kapının Diğer Tarafı

Bu yazıyı 05.05.2016 tarihinde mustafaalniak.net adlı blogumda paylaşmıştım. O blogu kapattığım için yazıyı burada paylaşmaya karar verdim.

Son zamanlarda sinemaya çok sık gider oldum blogcan. Aslında bunun sebebi, film izlemekten çok, başka bir şeyin özlemi ama bu konuya hiç değinmeyeceğim. Yalnızca izlediğim filmden bahsedeceğim. Sadece şunu söylemek istiyorum; film izlemek güzel oluyor... Zaman zaman yeni filmler izlemek iyidir. Neyse işte. Geçen hafta izlediğim, 15 Nisan 2016 tarihinde vizyona giren filmin adı Kapının Diğer Tarafı.
 
 
Filmin Konusu:  

Bir trafik kazasına kadar Maria'nın yaşamı çok iyi geçmekteydi. Kazada oğlu Oliver'ı kaybeden Maria çok üzgündür. Oğlunun ölümünden sonra Maria artık kızı için yaşamaktadır. Bir süre sonra Maria, oğlu ile konuşabileceği bir kapı keşfedecektir. Tapınakta yer alan bu kapı, ruhlar alemi ile gerçek hayat arasındaki bir kapıdır. Ve konuşma esnasında kapının açılmaması gerekmektedir.  Oğlu Oliver ile konuşan Maria daha fazla dayanamayıp kapıyı açınca; Oliver ruhlar alemi ile gerçek hayat arasında kalacaktır. Ruhu şeytan tarafından ele geçirilen Oliver, artık dehşet saçmaktadır...  Artık ölüm ile yaşam arasındaki denge bozulmuş durumdadır. Ve Oliver geri döndüğünde, artık tek değildir.
 
Fragman:
 
Puanım:2/5
Yorum Gönder

Yorum Gönder