Ölmek İçin 13 Sebep 3. Sezon Yakında Başlıyor

Ölmek İçin 13 Sebep 3. Sezon
Geçtiğimiz günlerde twitter'da gezinirken bir tweet'e denk geldim. Bu tweet'i görene dek dizi hakkında fikirlerim sabitti. Fakat tweet'te yer alan yeni sezon tanıtımını görünce, diziyi ne kadar özlediğimi fark ettim.

Ölmek için 13 sebep adlı dizi hakkında daha önce #şurada bir yazı yazmıştım. O yazımda linklerini verdiğim gibi dizinin iki sezonunu da izlemiştim. Hatta ikinci sezonu bitirince, "üçüncü sezonu izleyeceğimi pek sanmıyorum" demişim. Fakat şuan diziyi özlediğimi fark ettim.

Tweet'te yer alan tanıtıma göre Ölmek için 13 sebep 3. sezon 23 ağustos'ta başlıyor. Kesinlikle izleyeceğim ve değerlemdirme yazımı yazacağım... İşte o tweet.


Fragmanda yer alan en önemli ayrıntı ise Bryce Walker'in ölmüş olması. Bryce'ı kim öldürdü ? Çok merak ediyorum. Sanırım 3. sezon çok hareketli olacak...

3. Sezon Konusu


Jessica, Alex, Justin ve Zach karakterleri, Tyler’ın Spring Fling sırasında akıl almaz bir eylemde bulunmalarını engellemesinden 8 ay sonra, Tyler’ın toparlanmasına yardım ederler. Bu sırada yaptıkları örtbasın yükünü omuzlamak için yollar bulurlar. Daha sonra yıllık mezuniyet töreninde bir futbolcu ortadan kaybolur ve Clay, kendisini polis gözetiminde bulur. İçinde bulunduğu soruşturma, herkesin en derin sırlarını ifşa etme tehlikesine sahiptir ve bu işin içinden çıkmak için dışardan biri yardımcı olur.
Yorum Gönder

Yorum Gönder