Yaz Partilerinin Gözde Elbiseleri

Havalar her ısındığında olduğu gibi bu sezon da yazın gelmesiyle birlikte partiler başladı. Yaz partilerinin en gözde parti elbise modelleri de KeiKei'de yerini aldı. Tasarımları ile göze çarpan parti kıyafetleri ile siz de gecenin yıldızı olmaya hazır mısınız? Gece elbisesi modelleri pırıltılı ve sade tasarımları ile yine tüm dikkatleri üzerine topluyor. Tek kol krep uzun sade elbise modelleri, ince ayrıntılar barındırıyor. Omuz bölgesinde yer alan püskül detayları kıyafetlere hareketlilik katıyor. 


Serin yaz akşamları için parti elbiseleri arıyorsanız uzun elbise tasarımları tam size göre. Özellikle siyah ve kırmızı renkli elbise tasarımları canlı görünüm katarken zariflik isteyen kadınlar için de vazgeçilmez tercih oluyor. KeiKei kırmızı gece elbiselerinde de dantel ayrıntıları es geçmiyor. Mini modelleri vücudu saran yapısı ile süslerken uzun modelleri ise bel bölgesinden verdiği rahatlık ile hareketlerinizin özgür olmasını sağlıyor.

Kırmızı Gece Elbiseleri ile Kombin


Kırmızı parti kıyafetleri birçok takı, çanta ve ayakkabı kombini ile uyum sağlayarak ayrıntılarla uğraşmak zorunda olmanızın önüne geçiyor. Sade görünümünüzü sürdürmeniz için de minimal gümüş takı modelleri sizinle buluşuyor. Fakat elbisenizde ki sade yapıyı canlandırmak istiyorsanız; hareketli, uzun ve ucunda sıra dışı tasarımların yer aldığı kolye ve bileklik modelleri de tercih edebilirsiniz.



Parlak takı modellerini seviyorsanız küçük pırlantalarla süslenmiş küpe ve kolyeler kurtarıcınız olacaktır. Kırmızıdan şaşmam diyorsanız, kırmızı portföy çanta ve açık topuklu ayakkabılar kombininizin baş tacı olacak. Tek renk seçiminden yana değilseniz eğer siyah ya da pudra rengi çanta ve ayakkabı modelleri kombininizi tamamlayarak gecenin yıldızı olmanızı sağlayacak. Dikkat çekici kombinler için linke tıklayabilir ve Keikei kırmızı gece elbiselerine göz atabilirsiniz: https://www.keikei.co/kirmizi-elbiseler



Şık Gece Elbiseleri KeiKei’de


Şık gece elbiseleri KeiKei farkıyla partileri süslüyor. Pudra dantel uzun kol mini elbiseleri taba rengi topuklu ayakkabılarla da bir bütünlük sağlıyor. Geniş renk seçenekleri ve kumaş tercihleri parti kıyafetleri seçiminde kendinizi kısıtlamanızı önlüyor. Örme, krep ve pul payet kumaşların yanında kadife, saten ve şifonlar da yoğunlukla tercih ediliyor. Siz de parti elbiseleri arayışındaysanız ve henüz karar veremediyseniz kaliteli ürünleri ile göz dolduran KeiKei’den kendinize en uygun modeli bulabilirsiniz. Fiyat ve performans açısından ihtiyaçlarınızı karşılayan ve zamansız modaya uygun tasarımların yer aldığı koleksiyonlar sayesinde geçmişin ve geleceğin modasını birleştirebilirsiniz. Leopar desenlerinin yer aldığı elbise tasarımları, beden tercihinde de sizi sıkıntıya sokmuyor. Sıfır bedenden büyük bedene kadar herkese uygun tasarımları sayesinde sevdiğiniz elbiseler KeiKei farkıyla kapınıza geliyor. Şık gece elbiselerine ulaşmak için keikei.co parti elbiseleri sayfasını inceleyebilirsiniz: https://www.keikei.co/parti-elbiseleri
Yorum Gönder

Yorum Gönder