Rick Grimes'ın Filminden İlk Teaser Paylaşıldı !


The Walking Dead'e 9. sezonda veda eden Rick Grimes'ın 3 bölümden oluşacak olan filminin çıkacağını aylar öncesinden #şuradaki yazımda duyurmuştum.

Geçtiğimiz günlerde AMC, Rick Grimes'ın başrolde olacağı filme ait kısa bir teaser paylaştı. Filmin adı, konusu, kadrosu henüz açıklanmazken teaser oldukça heyecan yarattı diyebilirim. 

The Walking Dead izleyicileri için Rick Grimes'ın geri dönüyor oluşu oldukça heyecan verici. Bildiğiniz gibi Rick'i en son bir helikopter ile giderken görmüştük. Geçtiğimiz günlerde paylaşılan Teaser'da ise yine helikopteri görüyoruz. Yani macera kaldığı yerden devam edecek.

2020 yılının son çeyreğinde (ekim, kasım, aralık gibi) yayınlanması planlanan ilk film, televizyonda değil sinemalarda gösterime girecek. Film gösterime girer girmez sinemada izlemeyi planlıyorum.

Paylaşılan kısa teaser filmin yavaş yavaş geldiğini habercisi gibi. Paylaşılan kısa teaser'da helikopterin görünmesi ve hemen ardından The Walking Dead Soundtrack'ın çalması oldukça heyecan verici ! 

İşte teaser;

Yorum Gönder

Yorum Gönder