Fear The Walking Dead Flight 462

Fear The Walking Dead Flight 462
The Walking Dead dizisini biliyoruz. The Walking Dead hakkında #şurada bir tanıtım yazısı yazmıştım. Dizinin tüm sezonlarını tek tek değerlendirip yazdım zaten. O yazı içinde yer alan linklere tıklayarak okuyabilirsiniz. 

The Walking Dead'in spin off'u olan Fear The Walking Dead hakkında da #şurada bir yazı yazmıştım. O dizinin de tüm sezonlarını izleyip tek tek değerlendiriyorum zaten. O yazının içinde gerekli linkler mevcut. Bu yazıda ise Fear The Walking Dead Flight 462 hakkında biraz konuşacağız...

Fear The Walking Dead Flight 462 Konusu


Bu yazısını konusu Fear The Walking Dead Flight 462. FTWD'in virüsün yayıldığı ilk süreci ele aldığını daha önceki yazılarımda belirtmiştim. Fear The Walking Dead Flight 462 ise; virüs yayılmaya başladığı sırada uçakta olan bir grup insanın başına gelenleri konu alıyor. AMC tarafından mini bir internet dizisi olarak hazırlanan Fear The Walking Dead Flight 462 toplam 16 bölümden oluşuyor. İşin iyi tarafı her bir bölümün 1 dakikanın altında olması. Yani dizinin toplam uzunluğu ortalama 15 dakika. 

Adamlar 15 dakikalık spin off içinde spin off yapmış ! 

Dediğim gibi, toplam 15 dakikalık dizinin konusu; virüsün yayılmaya başladığı esnada uçakta bulunan bir grup yolcunun hikayesi. Hastalık yayılmaya başladığı esnada uçakta bulunan yolculardan birisinin virüsü taşıdığı anlaşılınca olanlar oluyor. Gerisi; havada panik !

Bu mini diziyi izlemeniz önemli çünkü; FTWD'de bu uçağın enkazı, ve uçaktan sağ kurtulan bir kadın karşımıza çıkıyor. 
Yorum Gönder

Yorum Gönder