You Me Her 3. Sezon Değerlendirme

#YouMeHer izlemek hiç bu kadar zor olmamıştı. Tamamen gereksiz olarak uzatıldığını düşündüğüm bu sezonu kısaca özetleyeceğim bu yazıda. Bu sezonun sonunda, diziye devam edip etmemem konusunu detaylı olarak düşünmeye karar verdim. İlk iki sezon kadar heyecan verici değildi bu sezon. Neyse lafı daha fazla uzatmadan You Me Her 3. sezon değerlendirme yazısı için kısa notlar alayım. 

You Me Her 3. Sezon
Aslında ilk başta herşey normal seyrinde devam ediyor. Bizimkiler üçlü olarak takılmaya devam ediyorlar. Fakat birden bire Emma çocuk gibi küsüp Seattle'a gidiyor. Emma Seattle'da iş arayıp çalışmaya başlarken Jack ve İzzy ise Portlan'da bir çatı katı dairesine yerleşiyorlar.

Kylie - Emma
Seattle'a gitmiş olan Emma burada kendisine Kylie adlında bir sevgili yapıyor. (Yahu bu nasıl dizi)

Kylie - Emma
Emma Kylie ile işi ilerletiyor...

Jack ile Emma boşanıyor
Kylie ile işleri yoluna koyan Emma, Portlan'a geri dönüp Jack ile boşanıyor. Jack ile Emma boşanırken bu sırada İzzy'nin babası Ben geliyor ve İzzy'nin hayatına girmeye çalışıyor.

Ben - İzzy
İzzy ilk başlarda babasını hayatına almak istemesede zamanla babasına karşı olan siniri geçiyor ve babasının, tekrar hayatının bir parçası olmasına izin veriyor. Hatta Jack ile tanıştırıyor.

Uzun bir kargaşanın ardından Emma, "ben hamileyim" diyerek geri dönüyor. Geri dönen Emma, Jack ve İzzy'den özür diliyor. Bu durum karşısında Jack hemen yumuşayınca bu kezde İzzy küsüp Nina'nın yanına gidiyor. (Bu arada Nina'nın da yaşamı sezon boyunca hareketli geçiyor fakat yan karakterlerden bahsetmek istemiyorum. Ve Nina'yı ayrı bir sevdiğimi söylemem gerek.)

Nina - İzzy
Uzun bir sürede İzzy tavır yapınca Jack ve Emma, İzzy'i tekrar kazanmaya çalışıyorlar. Ve nihayet sezonun son bölümünde Jack ve Emma, İzzy ile evlenmeye karar veriyorlar. Ve İzzy'e evlenme teklifi ediyorlar. (Bu nasıl oluyorsa artık)

Jack ve Emma İzzy'e evlenme teklif ediyorlar
Ve son bölümde manevi olarak evlenmiş oluyorlar.

Jack - Emma - İzzy
Bir daha You Me Her izlemek mi ? Sanmıyorum. You Me Her hakkında detaylar için #buraya bakınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder