The Silence - Tanıtım

Netflix'in yeni gerilim filmi hakkında yazmak istiyorum bugün. 2019 yılı yapımı olup 5.3 imdb puanına sahip olan bu film #BirdBox ile benzerlik göstermekte. Bird Box filminde gözlerini kapatmak zorunda alan karakterler varken, The Silence'de ise sessiz olmak zorunda kalan karakterler var... Her ne kadar Netflix'den daha yaratıcı içerikler bekliyor olsamda, bu yazımda kalite konusunda Netflix'i eleştirmeyeceğim.

The Silence - Netflix
Film İngiliz yazar Tim Lebbon'ın The Silence adlı romanında uyarlanmış. Kitabı sinemaya uyarlanmayan nice yazarların yeteri kadar tanınmıyor olması ne acı bir durum ! Eminim bu Netflix filmini ve şuan okuduğunuz bu yazıyı görene dek Tim Lebbon'ı tanımıyordunuz. Bu durum yazar için kötü bir durum...

The Silence Konusu


5 kişilik bir ailenin, ses'e duyarlı yaratıklardan kaçışına tanık oluyoruz bu filmde. Ana karakterimiz olan Ally, geçirmiş olduğu bir trafik kazası sonucu duyma yetisini kaybetmiş genç bir kızdır. Bu nedenle ailede herkes işaret dilini bilmektedir. İşaret dilini bilmenin avantajını yaşayan aile, 90 dakikalık film boyunca sessizce yaratıklardan kaçmaya çalışmaktalar.

The Silence Fragman





The Silence izlemek için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder