Special, Farklı Bir Netflix Dizisi

Special - Netflix
Netflix'in en büyük özelliği bize sansürsüz, hiç bir siyasi, ahlaki kaygı olmadan, her yaşam tarzına yer veren,  özgürce film ve diziler sunmasıdır. 2019'da Netflix epeyce bir dizi ve filmle kendini güncelledi. Hani şu "Netflix'te izlenecek bir şey kalmadı" sözleri var ya 2019 yılında bu tür sözleri fazla duyamayacağız gibi. İşte o dizilerden biri de Special...

Netflix'in Amerikan yapımı komedi türündeki dizinin her bir bölümü ortalama 15 dakika sürüyor. Yarı biyografik bir yapım olan dizinin metin yazarı baş rol oyuncusu olan Ryan O'Connell... 15 dakikalık komedi dizilerinin tadı her zaman farklı olmuştur. Sıkılmadan ilenilebilecek bir dizi.

Special
Sebral Palsi hastası olan Ryan annesinin korumacı tutumundan çok sıkılmıştır. Hem hastalığı hem de eşcinsel olması nedeni ile pek çevresi arkadaşı olmayan biridir. Stajyer olarak işe başlayacağı gün Ryan'a araba çarpar. İlk iş gününde patronuna ve iş arkadaşlarına bedensel engeln,n araba çarpması sonucu olduğubu söyler ve bununla ilgili bir makale yazarak gazetenin en çok okunan yazılarından birini yazmış olur. Kenine hiç güveni olmayan, hiç seks yapmmaış ve annesine bağımlı olan Ryan, iş yerindeki en iyi yazar Kim'in yardımı ile yaşamını değiştimeye başlar. Bir yandan da annesi ve kendini dışlayan eski arkadaşları ile ugraşmaktadır.

Acaba Ryan, kendi evinde mutlu olabilek ve işinde kariyer yapıp kendine yakışıklı bir erkek arkadaş bulabilecek midir?

Dizinin fragmanı
Yorum Gönder

Yorum Gönder