Bataklık - Tanıtım

Bataklık
Geçtiğimiz günlerde Netflix'de yeni bir dizi yayınlandı. Netflix'in İsveç yapımı ilk dizisi olma özelliği taşıyan Bataklık dizisi; Malin Persson Giolito'nun Störst Av Allt adlı romanında uyarlandı. Türkçe adı Bataklık olan dizi global olarak Quicksand adı ile yayınlandı. Birinci sezonu 6 bölümden oluşan Bataklık dizisinin konusuna şimdi yakından bakalım.

Bataklık Konusu:


Stockholm'da sıradan bir yaşamı olan 18 yaşındaki Maja'nın hayatı; Stockholm'un en zengin semtlerinden birisi olan Danderyd'de bir okula düzenlenen silahlı saldırı sonucu tamamen değişir.

Semti etkisi altına alan silahlı saldırının sorumlusu olarak görülen Maja aslında masum mudur ? Kendisini cinayet, cinayete teşebbüs ve cinayete yardım ve yataklık suçundan yargılanırken bulan Maja, masum olduğunu kanıtlayabilecek midir ? 

Silah seslerinin ardından yerde kanlar içinde yatan insanlar ile birlikte Maja'nın hayatta kalması ve ister istemez kendisini bir suçun içinde bulması ile başlıyor dizi. Hemen ardından ise;  Maja'nın suça dahil olduğu şüphesi ile yargınlanma sürecine tanık oluyoruz. Dizi boyunca; olayların nasıl geliştiğini ve Maja'nın erkek arkadaşı Sebastian ile yakın arkadaşı Amanda'yı kasten öldürüp öldürmediğini öğrenmeye çalışıyoruz.


Bataklık Fragman:



Diziyi izlemek için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder