Beren Saat'in Netflix Dizisi'nin Çekimlerine Başlandı - Dizinin Adı Belli Oldu !

Atiye - The Gift - Netflix
Netflix Türkiye'nin ikinci dizisinde Beren Saat'in başrol olacağını daha önceki yazılarımda #duyurmuştum. Uzun bir bekleyişin ardından dizinin çekimlerinin başladığı haberi geldi. 

Gelen haberlere göre dizinin kadrosunda Beren Saat ile birlikte; Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Tim Seyfi ve Civan Canova olacak. Dizi çekimlerine İstanbul'da başlanırken, başta göbeklitepe olmak üzere Güneydoğu Anadolu'nun çeşitli illerinde devam edilecek.

The Gift
OG Medya tarafından Onur Güvenatam'ın yaratıcılığında hayata geçirilen projede, yapımcılığı Alex Sutherland üstleniyor. Dizinin senaryosunu; Jason George ve Nuran Evren Sit yazarken, yönetmen koltuğunu ise Ozan Açıktan ile Gönenç Uyanık paylaşıyor.


Dizinin Adı The Gift Olarak Duyuruldu ! 


Türkçe adı Atiye olan dizi global olarak The Gift adı ile duyuruldu. 

The Gift Konusu 


Şengül Boydaş’ın  “Dünyanın Uyanışı” adlı romanından esinlenilerek hazırlanan Atiye, genç ve güzel bir ressamın sürükleyici ve mistik hikayesini konu alıyor.

Atiye, ailesi ve sevgilisi Ozan ile İstanbul’da sade ve mutlu bir hayat sürmektedir, ta ki dünyanın en eski tapınağı Göbeklitepe’de yapılan bir keşifle hayatı değişene kadar. Bölgedeki kazı çalışmalarını yürüten arkeolog Erhan, Atiye ile Göbeklitepe arasındaki mistik ilişkiyi gözler önüne seren bir sembol keşfeder. Atiye ona bambaşka bir kapı açan bu gizemli olayın peşine düşerek antik tapınakta geçmişini aramaya karar verir. Bu gizem perdesi aralandıkça Atiye’nin karşısına çıkan olaylar ona geçmişle geleceği, gerçek ile ruhani arasındaki her şeyi sorgulatacaktır.

Dizinin yayın tarihi net olarak açıklanmazken, 2019 yılı içerisinde gösterime gireceği tahmin ediliyor...
Yorum Gönder

Yorum Gönder