Ücretsiz İngilizce Öğrenebileceğiniz Siteler Ve Uygulamalar

Eğer sizlerde ingilizcenizi geliştirmek istiyor yada sıfırdan ingilizce öğrenmek istiyorsanız artık ihtiyacınız olan tek şey; bu işe zaman ayırmak. Çünkü internette var olan onlarca ücretsiz ingilizce kaynaktan faydalanmak için ihtiyacınız olan tek şey zaman. 

English
Eğer ücretsiz ingilizce eğitimi arıyorsanız doğru yere geldiniz. Bu yazımda ücretsiz ingilizce öğrenmek için kullandığım kaynakları sizler ile paylaşacağım. Çok uzatmadan konuya gireyim.

Duolingo


Uzun zamandır severek kullandığım bu uygulama sayesinde keyifli bir şekilde ingilizcemi geliştiriyorum. tr.duolingo.com adresinden ücretsiz olarak hesap açabileceğiniz bu uygulama ile keyifli bir şekilde ücretsiz yabancı dil eğitimi alabilirsiniz. 

duolingo
Duolingo'da ingilizcenin yanı sıra; Almanca, Rusca ve Fransızca eğitimide mevcut. Evet ingilizce öğrenmek istiyor yada ingilizcenizi geliştirmek istiyorsanız duolingo'yu denemelisiniz. Duolingo'yu web sitesinden ziyaret edebileceğiniz gibi mobil uygulamasını telefonunuza kurarak heryerde ingilizce alıştırma yapabilirsiniz.

Ücretsiz İngilizce Video Eğitimi


Ücretsiz ingilizce video eğitimi ile ingilizce öğrenmeniz çok daha kolay olacak. Faydalı içerikler üreten Video Eğitim YouTube kanalı 340 video'dan oluşan şahane bir ücretsiz ingilizce eğitim seti hazırlamış. Bende uzun zamandır izlediğim bu eğitim setini sizler ile paylaşıyorum.

Video Eğitim YouTube Kanalı İngilizce Eğitim Seti

Ücretsiz ingilizce setine gitmek için aşağıdaki likte tıklayınız;

Yorum Gönder

Yorum Gönder