Gypsy - Tanıtım

Bu yazımda güzel bir dizi olan Gypsy'den bahsedeceğim. Netflix'in "psikolojik gerilim dizisi" olarak tanımladığı Gypsy bana göre oldukça sakin ve akıcı bir dizi. 

Gypsy
Dizinin tek kötü tarafı tek sezonluk olması. Yani Netflix anlam veremediğim bir şekilde bu dizinin ikinci sezonunu iptal etmiş.

10 bölümden oluşan dizi hakkında şimdi biraz yazmak istiyorum. Gerçekten izlemeye değecek türden harika bir dizi. Dizinin çok güzel bir tadı var !

Gypsy Konusu


Ana karakterimiz olan Jean Halloway güzel ve zeki bir terapisttir. Kocası ve kızı ile New York'ta yaşayan Jean'ın hayatı her ne kadar tekdüze olsada; hastaları ile olan ilişkisi hikayenin harika bir şekilde ilerlemisini sağlıyor.

Jean Halloway
Özel hayatı ile iş hayatını birbirine karıştıran Jean; etik olmayan bir şekilde hastalarının hayatlarına sızmaya ve onları manipüle etmeye başlıyor... Jean ateşle oynarken olanlara şahit olmalısınız. Güzel bir terapistin hayatı nasıl değişebilir ?

Gypsy Fragman




Son Sözler


Diziyi bu denli sevmemin en önemli sebebi #NaomiWatts'ın harika oyunculuğu oldu. Ayrıca Naomi Watts'ın 2 kere Oscar adaylığı elde etmiş bir Hollywood yıldızı olduğunu hatırlatalım.

Diziyi sevmemdeki bir diğer önemli ayrıntı ise; Grinin Elli Tonu filminin yönetmeni olan #SamTaylor-Johnson'ın dizide hem yönetmen hemde yapımcı olarak yer alması.
Yorum Gönder

Yorum Gönder