You Me Her 2. Sezon Değerlendirme

You Me Her izlemeye uzunca bir zamandır ara vermiştim. Neyse ki izlemeye kaldığım yerden devam ettim ve ikinci sezonu #bitirdim. İlk sezona göre işler bayağı bir ilerledi. Yani Jack, Emma ve Izzy bir çok şeyi atlattı. 

You Me Her
Neyse yavaş yavaş konuya dönelim ve 10 bölümden oluşan 2. sezonda neler olmuştu onları kendi tarzımızla not edelim !

Emma - Izzy - Jack
Jack, Emma Ve Izzy ilk sezonun sonunda tekrar bir araya gelmişlerdi. Artık eskisi gibi Izzy'ı saklamak zorunda kalmayan Jack ve Emma, komuşlarının evinde olan partilere üçlü olarak gitmeye başlarlar. Artık saklayacak hiçbir şey yoktur !

Ruby - Jack
Jack, Emma ve Izzy üçlü takılmaya devam ederken, Jack tesadüfen eski sevgilisi Ruby ile karşılaşır. Nedense bu durum bir sorun haline gelir ve Emma Jack'e küser !

Emma yalnız kalır
Emma bir süre Jack'ten ayrı kalır...

Izzy - Jack
Emma evinde tek başına hindi gibi düşünürken, Jack teselliği Izzy'de bulur...

Nina - Andy
Izzy Jack ve Emma ile meşgulken Izzy'nin ev arkadaşı Nina, Andy ile işleri ilerletir...

Tabii ki bütün bu olanlar uzun sürmez. Jack, Emma ve Izzy kısa süre sonra tekrar bir araya gelir. Üçlü olarak takılan ekip; Emma'nın ailesinin Emma'yı ziyerete gelmesi ile küçük çaplı bir telaş yaşarlar. Bu durumu kurtarmak için Izzy'ı taşıyıcı anne olarak Emma'nın ailesine tanıtırlar. Kısa süre sonra Emma'nın anne babasına gerçeği söyleyen ekip, gerçekten Izzy'i taşıyıcı anne yapmaya ve çocuk sahibi olmaya karar verirler.

Jack, Emma ve Izzy üçlüsünün bir çocuğumu olacak ? Bunu 3. sezonda göreceğiz...


You Me Her hakkında detaylı bilgi için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder