Güdü (El Autor) - Tanıtım

Bu yazı aylardır taslaklarda beklemiş eski bir yazıdır. İzlediğim film hakkında yazdığım bu yazı uzun zamandır taslaklarda duruyordu. Yazıyı yayınlamak bu güne nasipmiş !

El Autor
Geçtiğimiz günlerde Netflix'de bir film #izledim. İzlediğim film Güdü. Yani orijinal adı ile; El Autor. Bazı film severlere sıkıcı gelebilecek türde olan bu film aslında güzel. Ama dediğim gibi; bazı film severler bu filmi sıkıcı bulabilir. Ama sabırlı olup izlemek gerek ! :)

Güdü Filmi Konusu


Film Alvaro'nun roman yazma sürecini konu alıyor. Bir kitap yazmak isteyen kişinin ihtiyaç duyacağı ilham ve isteğe nasıl ulaşacağını bu film ile görüyoruz. Hayal gücünden yoksun olan Alvaro "gerçek bir kitap" yazmak için üstün çaba sarf ediyor. Yazarlık kursuna gidiyor ve elinden gelen herşeyi yapıyor. 

Fakat işler pek istediği gibi gitmiyor ve kendinden önce karısı bir roman yazıyor ve karsının yazdığı kitap çok satanlar listesine giriyor. Buda yetmezmiş gibi Alvaro; karısı tarafından aldatılıyor.

El Autor - Alvaro
Karısından ayrılan Alvaro yeni bir apartmana taşınıp kendisine yeni bir hayat kuruyor. Ve o çok istediği "gerçek kitap" ı yazmaya başlıyor. Alvaro kitabı üzerine çalışırken; fabrikada çalışan yan komşusu bir göçmen ailenin hikayesine konuk oluyor. Alvaro'nun sıradışı yaşamı, sıradışı komşuları ile çok daha farklı bir hal alıyor.

Güdü El Autor Fragman




Güdü filmini izlemek için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder