BluTv Ve Netflix Fiyatlarına Zam Geldi ! Ne Yapacağım?

BluTv - Netflix
Geçtiğimiz günlerde BluTv'nin abonelik ücretinin arttığını fark ettim ve BluTv'ye bir tweet #attım. BluTv'de tweet'ime şöyle cevap verdi.

"Size daha iyi hizmet verebilmek için..." falan filan işte... Ben BluTv'nin aylık 6 ₺ olduğu günleri hatırlıyorum. Fakat bu güne dek 14.90 ₺ bir fiyat ödeyerek kullanıyordum. Fakat artık 19.90 ₺ ödeyecek mişiz ! 

Noluyor kardeşim ? önce 6 ₺ sonra 14.90 ₺ şimdide 19.90 ₺ ? R E Z A L E T ! ! !

BluTv'nin zamlanacağını öğrenince sadece sinirlendim. Bu haberi görünce "neyse, hiç değilse Netflix fiyatları aynı" diye düşündüm. Fakat o da ne ! Bir iki gün geçmedi Netflix'de abonelik fiyatlarına zam yaptığını açıkladı. 

İşte Netflix'in zam haberleri;

Bu haberlere göre Netflix abonelik ücretlerine Amerika'da %18 oranında zam yapılmış. Biz bu zamdan 3 ay sonra etkilenecek mişiz. Daha doğrusu; halihazırda Netflix hesabı olan bizler şimdilik eski mevcut fiyattan kullanabileceğiz, fakat yeni Netflix hesabı açacak olanlar zamlı yeni fiyatlardan abonelik alabileceklermiş. R E Z A L E T ! ! !

Noluyoruz kardeşim ? Peşpeşe zam yapıyorsunuz ? Birbirinizle anlaştınız mı yoksa ? Planlı bir zammı bu yapılanlar ?

Neden Bu Kadar Sinirliyim ???


Netflix'e biraz sinirliyim, neden mi ? Ben ücret ödeyerek yapımları izliyorum. Fakat bir başkası ücret ödemeden, emeğe saygı duymadan korsan film sitelerinde aynı filmi aynı kalitede izleyebiliyor. Üstelik dizi film Netflix'de yayınlandıktan bir gün sonra ! Ben Netflix'e para ödüyorsam ayrıcalık isterim ! Madem benim para ile aldığım bir hizmeti bir başkası hiç para ödemeden alıyor, o halde neden ben para ödeyeyim ?

Buradan "Netflix'de ki dostlarımız" 'a sesleniyorum ! Korsan film sitelerinde dizi ve filmlerin yayınlanmasına neden göz yumuyorsunuz ? İlla bizde korsan mı izleyelim ? İnanın bunu ciddi ciddi düşünüyorum !  

Peki PuhuTv ?


#Şahsiyet gibi harika bir yapımı oraya çıkaran PuhuTv ücretsiz olarak yayın yapıyor. İnsan bu haberlerde sonra "Acaba 😰" demeden edemiyor !
Yorum Gönder

Yorum Gönder