The Walking Dead 1. Sezon Değerlendirme

The Walking Dead dizisinin ilk sezonunu #bitirdikten sonra sezon hakkında kısa bir değerlendirme yapacağım... Zaten ilk sezon yalnızca 6 bölümden oluştuğu için değerlendirmeside oldukça kolay olacak...

Başlamadan: The Walking Dead dizisinin henüz izlememiş olan arkadaşlar için hazırlamış olduğum tanıtım yazımı okumak için  #buraya tıklayınız.

The Walking Dead 1. Sezon Değerlendirme


Hastanede Uyanan Rick
Girmiş olduğu bir çatışma sonucu yaralanan polis memuru Rick Grimes arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılır. Gözlerini hastanede açan Rick; kendisini zombilerin istilasına uğramış olan bir hastanede bulur.

ekip
Rick olan biteni anlamaya çalışırken bir yandanda karısı Lori ve oğlu Carl'ı bulmaya çalışır. Fakat Rick'in karısı ve oğlu şehirin biraz dışarısında bulunan bir kamp alanında saklanmaktadırlar.

Üstelik Rick karısını bulmaya çalışırken; Lori ise Rick'in arkadaşı Shane ile sevişmektedir !



Rick'in öldüğünü sanan Lori ve Shane, Rick'in gelmesi ile büyük bir şok yaşarlar. Rick'in dönmesi ile birlikte bir süre daha kamp alanında kalan ekip; zombilerin saldırısına uğradıktan sonra biraz kayıp verirler.

5. Bölge
Bunun üzerine yola koyulan ekip Dr. jenner'ın başında bulunduğu 5. Bölge adlı yere giderler. Bir süre burada kaldıktan sonra 5. Bölgede kaynakların tükenmesi sebebi ile Rick ve ekip buradan da ayrılmak zorunda kalır... Ve ilk sezon böylece sona erer...
Yorum Gönder

Yorum Gönder