The Protector Bugün Gerçekleşen Basın Toplantısı İle Tanıtıldı


Netflix'in ilk Türk dizisi The Protector (Hakan Muhafız) Çırağan Palace Kempinski'de düzenlenen  basın toplantısı ile bugün tanıtıldı. 14 Aralık cuma günü 190'dan fazla ülkede aynı anda izleyici karşısına çıkacak olan The Protector'un basın toplantısına; Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl ile birlikte dizi oyuncu kadrosu ve yönetmenleri katıldı.


Yekta Kopan'ın moderatörlüğünde Çırağan Palace Kempinski'de gerçekleşen basın toplantısına dizi oyuncuları; Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Hazar Ergüçlü, Okan Yalabık, Mehmet Kurtuluş ile birlikte yönetmenler; Can Evrenol, Umut Aral, Gönenç Uyanık ve Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı  Kelly Luegenbiehl katıldı.

Basın toplantısında konuşan Çağatay Ulusoy; "Netflix'in 130 milyonluk kullanıcısına İstanbul'dan gizemli ve fantastik bir hikaye anlatacağız" dedi.

14 Aralık'ta Netflix'de izleyici karşısına çıkacak olan The Protector'un ikinci sezonuna dair bir takım bilgiler de verildi. Daha öncede belirttiğimiz gibi dizinin ikinci sezonununda olacağını belirten Netflix Uluslararası Yapımlar Başkan Yardımcısı  Kelly Luegenbiehl; ikinci sezonda diziye katılacak olan oyuncularılarıda açıkladı. Boran Kuzum ve Engin Öztürk dizinin ikinci sezonunda yer alacak olan oyuncular arasında yer alıyor.

Dizinin başlamasına 10 gün kalmışken #TheProtector hakkında bilgiler geldikçe siz değerli okurlar ile paylaşmaya devam edeceğim !
Yorum Gönder

Yorum Gönder