5 Saatlik Black Mirror "Bandersnatch" Bu Hafta Netflix'de Yayınlanıyor

Black Mirror
Hatırlarsanız uzun zaman önce #şurada Black Mirror'un interaktif bir bölümü olacağından bahsetmiştim. Ve daha sonrada film hakkında detaylı bir bilgi vermiştim. Film hakkında detaylı bilgi verdiğim yazıyı aşağıdaki linkten okuyabilirsiniz.


Black Mirror Bandersnatch

28 Aralık 2018 tarihinde yayınlanacak olan Bandersnatch hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Gelen ilk bilgilere göre filmin uzunluğu tam 312 dakika olacak. Yani 5 saat.

Black Mirror Bandersnatch

Filmin Gidişatını Seyirci Belirleyecek


Black Mirror Bandersnatch'in en önemli özelliği ise filmin gidişatının seyirci tarafından belirlenecek olması. Yani filmin birden fazla sonu olacak. Black Mirror Bandersnatch'de gerçekleşen olaylar sonucunda seyirciye   öldür/öldürme, yap/yapma gibi bazı seçenekler sunulacak. Seyircinin seçimine göre film devam edecek.

Black Mirror'un "Bandersnatch" filminden bahsederken daha öncede "Şahane Hatalar" adlı kitap serisinden bahsetmiştim. Bu seride şimdi bir kez daha söz etmek istiyorum. Şahane Hatalar adlı kitapta tıpkı az önce bahsettiğim gibi bir çok sonu olan bir kitap. Kitabı ilk sayfadan başlayıp normal kitap gibi okumuyorsunuz. Kitabın ilk bölümünde bazı şeyler oluyor ve kitap sana soruyor. Örneğin şans oyunundan büyük ikramiye kazandın. İşi bırakacaksan 22. sayfaya, işe devam edeceksen 55. sayfaya atla gibi. Şahane Hatalar serisini okumanızı şiddetle tavsiye ederim.

Black Mirror Bandersnatch Konusu


Filmin konusundan kısaca bahsetmek gerekirse film; fantastik bir kitabı oyuna dönüştüren bir yazılımcının gerçek dünya ile sanal ortamı yakınlaştırmasını konu alıyor. Ve filmin 1984 yılında geçtiğide gelen bilgiler arasında. Filmden ilk görüntü ise şöyle;


Black Mirror Bandersnatch'i izlemek için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder