The Monster Of Mangatiti - Tanıtım

The Monster Of Mangatiti
Geçtiğimiz günlerde #Netflix üzerinde bir film #izledim. İzlediğim film aslında belgesel tadında bir filmdi. Ve bu yapım, gerçek bir yaşam hikayesini konu alıyor. İzlediğim yapımın adı; The Monster Of Mangatiti. 2015 yapımı olup, 6.2 #imdb puanına sahip bu yapımı şimdi yakından inceleyelim. 


The Monster Of Mangatiti Konusu 


1 saat 9 dakika süren yapım; Bill Cornelius adından bir adamın ıssız bir ormanda bir çiftlik evinde, toplumdan uzak bir yaşam sürmesini ve burada, yanına getirdiği genç kız Heather Walsh'a psikolojik baskı yaparak onu esir tutmasını konu alıyor.

The Monster Of Mangatiti
Üstelik Heather, Bill'in ilk kurbanı değil. Kadınlara karşı karmaşık duygular besleyen Bill, sürekli, yanına getirmeyi başardığı kızlara uzun yıllar psikolojik baskı uyguluyor, ölümle tehdit ediyor ve tecavüz ediyor.

The Monster Of Mangatiti - Heather
Gerçek bir yaşam öyküsünü anlatan belgesel tadında olan bu yapım; Heather'ın olaydan 20 yıl sonra Bill'den şikayetçi olmasını ve bu şikayet sonucunda Heather gibi 7 farklı kadının daha olduğu gerçeğinin ortaya çıkmasını konu alıyor.

Kadınların esir olarak bir yerde tutulduğu, bu tür gerçek yada kurgu olayları ekranlara taşıyan çeşitli yapımlar mevcut. İlerleyen günlerde o yapımları'da inceleyeceğiz.

The Monster Of Mangatiti  Fragman




The Monster Of Mangatiti  izlemek için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder