Netflix'in İlk Türk Dizisi Hakan:Muhafız Tutar mı ?

Bildiğiniz gibi Netflix'in Türk yapımı ilk dizisi #TheProtector yani Hakan: Muhafız 14 Aralık 2018 tarihinde #Netflix'de başlayacak. Dizinin konusu, fragmanı ve çıkış tarihi hakkında bilgiler geldikçe haberlerini sizler ile paylaşmıştım. Şimdi ise dizi hakkında biraz yazmak istiyorum...


Öncelikle pek umutlu olmadığımı belirtmek istiyorum. Fakat dizinin başarılı olmasını ve Tüm dünyada ses getirmesini istiyorum. Umarım öyle olur. Daha önce dizinin fragmanını izledikten sonra pek umutlu olmadığımı dile #getirmiştim. O tweet'de belirttiğim gibi; umarım yanılırım. Fragmanda görsel efektlerin güzel olduğunu söyledim fakat senaryo biraz zayıf gibi geldi bana. Dizi henüz yayınlanmadı ama ben yinede aldığım haberlere ve izlediğim fragmana göre olumlu ve olumsuz eleştirilerde bulunacağım.

Umutsuzum çünkü;

  • Fragman hiç heyecan verici değil.
  • Senaryo zayıf gibi.
  • Oyunculuk yetersiz gibi.
Bu sebeplerden dolayı kötü bir önyargıya kapıldım fakat diziyi mutlaka izleyeceğim.

Umutluyum çünkü;

  • Dizinin bazı bölümleri beğenilmeyip tekrar çekildi, dizi bu nedenle biraz gecikti. Buda netflix'in titiz çalıştığını gösteriyor. 
  • Dizi henüz yayınlanmadı fakat dizinin ilk iki sezonunun çekildiği ve üçüncü sezonununda onay aldığı gelen haberler arasında. Yani Netflix bu yapımı oldukça beğenmiş gibi ! Bildiğiniz gibi Netflix'in Alman yapımı ilk dizisi #Dark'ın ikinci sezonu ve Netflix'in Danimarka yapımı ilk dizisi #TheRain'in ikinci sezonu henüz çekilmedi. Fakat Netflix'in ilk Türk dizisi henüz yayınlamadan üçüncü sezon çekimlerine hazırlanmaya başlandı. Bu iyi bir gelişme değil mi ?

Dizi hakkında öngörülerim şimdilik bu kadar. Umarım dizi La Casa De Papel gibi büyük bir ses getirir. Merakla bekliyorum ! 😉
Yorum Gönder

Yorum Gönder