F İs For Family - Tanıtım

Dün gece Netflix'de yeni bir diziye başladım. İzlemeye başladığım güzel animasyon dizisi; F İs For Family. Netflix orijinal'lerinden olan F İs For Family; Tıpkı Family Guy ve The Simpsons dizileri gibi bir ailenin yaşamını konu alıyor.

F İs For Family - Netflix
Her biri ortalama yarım saat sürmekte olan kısa bölümleri ile kısa ve keyifli bir seyir zevki sunan bu dizinin, 6 bölümden oluşan ilk sezonunu bir kaç saat içinde izleyip #bitirdim. Gelin şimdi bu aileyi yakından tanıyalım 😊

F İs For Family

F İs For Family Konusu


1970'li yıllardayız. Dönemin gündemi; Naziler Dönemi sonrası...  Ve renkli televizyon yeni yeni çıkmaya başlamış. Dönemin giyim tarzı, müzik tarzı ve siyasi yaşamı tamamen o yılları yansıtıyor...  Dizi Murphy ailesinin yaşamını konu alıyor. Orta gelirli bir ailenin yaşamını konu alan bu dizide; anne, baba, 3 çocuk ve birde köpek yer alıyor. Şimdi isterseniz karakterleri yakından tanıyalım.

Frank Murphy


Frank Murphy - F İs For Family

Ailenin babası olan Frank; sinirli, agresif, biraz bencil, biraz ırkcı ve tam troll bir adam. Vakti zamanında sırma gibi saçları ve fit bir vücudu varmış fakat hayat onu; kel, şişman ve gözlüklü bir adam haline getirmiş. (gelecekteki ben yani) Vakti zamanında pilot okulu kazanmış fakat o zaman ki sevgilisi ve şuanki karısı Sue ile tanışmış ve pilot okuluna gitmekten vazgeçmiş. Şimdi ise bir havayolu şirketinde bagaj sorumlusu olarak çalışıyor. Boşta kalan zamanlarından ise evinde televizyonda sevdiği program olan Colt Luger'i izliyor.

Sue Murphy


Sue Murphy - F İs For Family
Ailenin annesi olan Sue; sevecen ve sevimli bir karakter. Kendisi plast-i-ware şirketi adına plastik kaplar satışı yapıyor. 

Kevin Murphy


Kevin Murphy - F İs For Family

Ailenin en büyük çocuğu olan Kevin; ergenlik çağında olup ağresif ve ağzı bozuk bir genç. Ailesini sevmesine rağmen bunu pek belli etmiyor. 

Bill Murphy


Bill Murphy - F İs For Family
Ailenin ortanca çocuğu olan Bill; Kevin'in aksine derslerinde başarılı, sessiz ve biraz korkak bir çocuk. Ve okulun serseri çocuğu Jimmy ile başı daima belaya giriyor.

Maureen Murphy 


Maureen Murphy - F İs For Family
Ailenin en küçüğü ve Frank'in gözdesi olan Maureen; tatlı ve akıllı bir kız gibi görünsede oldukça yaramaz bir çocuktur.

Bonus: Vic


Vic - F İs For Family
Frank'in yan komşunu olup bir radyo istasyonunda çalışan Vic; zengin, havalı ve kadınlarla takılan bir playboy.

F İs For Family Fragman




10 üzerinden 8.0 #imdb puanına sahip olan F İs For Family'i izlemeye başlamak için #şuraya bakabilirsiniz.

F İs For Family 1. Sezon Değerlendirme için #buraya tıklayınız.
F İs For Family 2. Sezon Değerlendirme için #buraya tıklayınız.
F İs For Family 3. Sezon Değerlendirme için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder