Açık Ev - Tanıtım

Açık Ev - Netflix
Geçtiğimiz günlerde #Netflix'de bir film #izledim. İzlediğim filmin adı The Open House. Yani Açık Ev. Filmi izlememin sebebi sevdiğim bir oyuncu olan Dylan Minnette'nin bu filmde başrol olması. 

Bildiğiniz gibi Dylan Minnette; #13ReasonsWhy dizisinde Clay Jensen karakteri ile başrolü üstleniyor. Dylan'ı Açık Ev filminin afişinde görünce izlemeden olmaz dedim !

Ayrıca oyuncu Dylan Minnette'i Ölmek İçin 13 Sebep dizisinde olduğu gibi, Açık Ev filminde de Harun Can seslendirmiş. Bunu fark edince daha da sevindim ! Seslendirme sanatcısı Harun Can'ı tanıyorsunuz değil mi ? Hani Cartoon Network'da Sürekli Dizi adlı çizgi filmdeki Mordecai karakterini seslendiren adam varya o işte !

Açık Ev - Netflix

Bir Netflix orijinal'i olan Açık Ev konusu itibari ile güzel bir film fakat; anlam veremediğim bir şekilde filmde büyük bir eksiklik var. Bu eksikliği filmi izlemeye başlar başlamaz fark ediyorsunuz. Filmin henüz ortalarında iken filmi beğenmediğim için imbd puanına bir bakayım dedim ve bir çok kişinin benim gibi filmi beğenmediğini gördüm. Bu filmin #imdb puanı 3.3. Ama yinede ben başladığım filmi bitiririm. Bu nedenle filmi sonuna dek izledim. Neyse, şimdi filmin konusuna geçelim !

Açık Ev Konusu


Film Brian'ın bir kaza sonucu ölmesi ile Logan'ın annesi Naomi ile yalnız kalması ile başlıyor. Yalnız kalan anne oğul, bir süre sonra evlerini terk etmek zorunda kalıyorlar.

Açık Ev - Naomi - Logan
Kocasını kaybeden Naomi, oğlu Logan ile birlikte, kardeşinin evine gidiyorlar. Fakat Naomi'nin kardeşi evi satılığa çıkardığı için her pazar günü emlak gösterimi için evi terk etmeleri gerekiyor. Pazar günleri emlakçı eşliğine müşteriler evi görmeye gelip gidiyorlar. Bir süre sonra Naomi ve Logan evde esrarengiz olaylar yaşamaya başlıyorlar.

Açık Ev Fragman




Filmi izlemek için #buraya tıklayınız.
Yorum Gönder

Yorum Gönder