Tepedeki Ev - Tanıtım

12 Ekim'de tüm dünyada gösterime giren Netflix'in korku dizisi The Haunting Of Hill House'un yani Tepedeki Ev'in tanıtımı ile karşınızdayız.

Tepedeki Ev
Shirley Jackson'un 1959 yılında yayınlanan The Haunting Of Hill House adlı kitabından uyarlanan dizinin daha öncede iki kere sinema filminin yapıldığı belirtelim. Şuan ülkemizde Tepedeki Ev adı ile raflarda olan kitap; 1963 ve 1999 yıllarında iki kere sinema'ya uyarlandı ve The Haunting (Perili Ev) ismi ile vizyonda yerlerini aldı.

Şimdi ise bu kitabın modern uyarlaması ile Tepedeki Ev; Netflix ekranlarında karşımıza çıkıyor. Diziyi Netflix'de hemen şimdi izlemek için #buraya tıklayabilirsiniz.

Tepedeki Ev Dizisi Konusu


Shirley Jackson'un aynı adlı kitabından uyarlanan dizi; daha sonra ülkenin en ünlü "Perili Köşkü" olarak anılacak olan evinde büyüyen kardeşlerin hikayesini anlatıyor. Yetişkinliklerinde bir trajedi ile bir araya gelen kardeşler; hem zihinlerinde hemde tepedeki ev'de yaşayan geçmişin hayaletleri ile yüzleşmek zorunda kalıyorlar.

Tüyler ürpenten bir korku hikayesi ve aile dramasını bir arada sunan dizinin yapımcılığını Flanagan ile birlikte Trevor Macy üstlenirken, Tepedeki Ev Netflix için; Amblin Tv  ve Paramount Television tarafından çekildi.

Tepedeki Ev Fragman



Geçtiğimiz günlerde, yazdığı psikolojik gerilim kitapları ile tanınan ünlü yazar Stephen King'de Twitter'da Tepedeki Ev hakkında ögvü dolu bir paylaşım yapmıştı. Stephen King'in Tepedeki Ev hakkında attığı tweet hakkında yazdığımız diğer yazımıza da #buradan ulaşabilirsiniz.
Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Harika bir sinema izleyeceğim listeme ekledim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bende yakın zamanda bu diziyi izlemeye başlayacağım :)

      Sil