Emmy Rossum'dan Sonra Şimdide Cameron Monaghan Shameless'dan Ayrılıyor !

Ne yazık ki geçtiğimiz günlerde, Fiona Gallagher karakterini canlandıran Emmy Rossum'un diziden ayrılacağı haberini #paylaşmıştık. Şimdi ise Lan Gallagher karakterini canlandıran Cameron Monaghan bu pazar yayınlanacak olan bölümden sonra diziden ayrılacağını açıkladı.


9. Sezonu ile ekranlara dönen Shameless daha ne kadar kan kaybedecek merakla beklemekteyiz... Shameless dizisinde Lan Gallagher karakterini canlandıran Cameron Monaghan diziden ayrılacağını bir instagram gönderisi ile #açıkladı.

İnstagram gönderisinde yazanlar ise şu şekilde;

"Bu dizide iyi kötü 10 yılımı geçirdim. Kariyerime başladığımda ise sadece 15 yaşındaydım. Bu yaşıma kadar yasal yollardaki çabalarımla ve kişiliğimle geldim. Bu dizi ile büyümek benim için mükemmel bir şeydi. Birçok şeyi deneyimlememe sebep oldu; aktörlüğü, profesyonel oyunculuğu ve insanlığı. Arkadaşlarımı burada buldum ve onları kendime aile edindim. En iyi çalışma arkadaşları, bir aktörün -yani benim- isteyebileceği tek şeydi. Bunun için herkese minnettarım.

Her iyi şeyin bir sonu vardır. Klişe bir söz ancak özellikle bu gibi anlarda, samimiyet ve açıklığın-dürüstlüğün iç içe olduğu bir klişe. Her şey eninde sonunda biter.

Gelecek bölüm, benim için son bölüm olacak. Bu ayrılığın geleceğini geçen yıldan beri biliyordum ancak seyirciye-beni seven insanlara sürpriz olmasını istedim. Ian'ın çelişkili kişiliğiye olacak yolculuğunu deneyimlemelerini istedim. Bu rolü oynamak benim için oynamaktan öte, yaşamaktı. Keyifli ve de özeldi... Shameless'a bana bu şansı tanıdığı için; izleyicilere Ian'la beraber olduğu için en içten dileklerimle teşekkür ediyorum. Hoşçakal, Ian Clayton Gallagher. Tekrar görüşeceğiz"
Yorum Gönder

2 Yorumlar

  1. Dizi Liam'a kalacak galiba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Liam sevdiğim bir karakter. Büyümesi iyi oldu. Ama Frank ile çok takılmasa iyi :)

      Sil