Netflix BluTv PuhuTv Karşılaştırma - Dizi Ve Filmlerin Yeni Adresleri

Netflix BluTv PuhuTv Karşılaştırma

Günümüzde internet dizileri aldı başını gitti. Artık internet üzerinden dizi film ve belgesel izleme oranları artmaya başladı. Şu saatten sonra Tv kanallarının başı fena halde dertte. Zira internet dizileri her geçen gün daha çok izleyiciye ulaşıyor. Bunun sebebi elbette kaliteli yapımların çoğalması... Şimdi ise bu yazıda günümüzün popüler platformları olan; Netflix, BluTv ve PuhuTv'yi yakından tanıyacağız

Netflix Nedir ? Netflix Hakkında Bilmeniz Gerekenler

 

Netflix
Eğer yabancı dizi ve film izlemeyi seviyorsanız ihtiyacınız olan platform kesinlikle Netflix. Dünyaca ünlü dizi, film, belgesel ve çizgifilmleri bünyesinde barındıran Netflix'de sizlerde mutlaka kendinize göre bir içerik bulacaksınız. Fakat yerli dizi filmleride takip etmek istiyorsanız Netflix'te aradığınızı bulamayabilirsiniz. Zira Netflix'de yerli içeriklerin sayısı yok denecek kadar az.  Netflix hakkında bilmeniz gereken önemli başlıklar ise şu şekilde;

  • Zengin içeriğe sahip olan Netflix; Dizi, film, belgesel, stand-up ve çizgi film gibi içerikleri bünyesinde barındırmaktadır.
  • Mobil uygulaması da bulunan Netflix ile çevrimdışı olarakta programları izleyebilirsiniz.
  • Fiyatı diğer platformlara göre biraz pahalı olsada bu parayı fazlasıyla hak ediyor. Netflix planları ve fiyatlarına #şuradan ulaşabilirsiniz.
  • İlk 30 gün ücretsiz deneme imkanı sunan Netflix'i ilk 30 gün boyunca para ödemeden kullanabilirsiniz. 30 günün sonunda isterseniz üyeliğinizi iptal edebilirsiniz.
  • Aynı şekilde Netflix'de taahhüt bulunmuyor. Yani Netflix üyeliğinizi istediğiniz zaman sonlandırabiliyorsunuz. Bu ay kullandınız. Diğer ay kullamak istemezseniz kullanmazsınız. Ve sadece kullandığınız ayın ödemesi alınır. Netflix aboneliği almak, twitter hesabı açmak kadar kolay. Üyeliği açarken kart bilgilerinizi giriyorsunuz. Siz üyeliğinizi iptal etmediğiniz sürece Netflix kartınızdan o ayın ücretini alıyor. Hesap ayaları bölümünde yer alan üyeliğimi sonlandır butonunu kullanarak Netflix hesabınızı kapatabilirsiniz.

 

BluTv Nedir ? BluTv Hakkında Bilmeniz Gerekenler


BluTv
Dünyaca ünlü platform Netflix Türkiye'de hizmet vermeye başladıktan sonra Netflix Türkiye'ye karşı ülkemizden de güçlü bir adım atıldı. İşte Karşınızda BluTv. Yerli bir platform olan BluTv bünyesinden yerli ve yabancı olmak üzere yüzlerce programa ev sahipliği yapıyor. Şahsi düşüncem; eğer kaliteli dizi ve filmlerin yayın haklarını alabilirse ülkemizde Netflix Türkiye'den fazla izleyiciye ulaşabilir.  Peki BluTv'nin bizlere sundukları neler ? BluTv hakkında bilmeniz gerekenlere bir bakalım;

  • BluTv bünyesinde yerli ve yabancı dizi film ve belgesellerden ziyade; NBA Tv, BBC World, BBC Earth gibi premium kanalları canlı olarak izleme imkanı sunuyor. BluTv'de dizi ve filmlerin haricinde canlı olarak izleyebileceğiniz tv kanalları listesi için #şuraya bakabilirsiniz.
  • Tıpkı Netflix gibi çalışan platformda istediğiniz zaman üyeliğinizi sonlandırma hakkında sahipsiniz. Yani BluTv'de taahhüt yok. Dilediğiniz kadar kullanın, dilediğiniz zaman üyeliğinizi sonlandırın.
  • İlk 7 gün boyunca ücretsiz kullanma özelliği sunan BluTv'yi denemek için #buraya tıklayınız. Ayrıca BluTv'de yer alan içeriklerin listesine ulaşmak için #şuraya bakabilirsiniz.
  • BluTv aylık ücreti 14,90 TL

PuhuTv Nedir PuhuTv Hakkında Bilmeniz Gerekenler


PuhuTv
PuhuTv hakkında söylenecek çok şey var ! Çalışma mantığı tıpkı Netflix ve BluTv gibi. Fakat PuhuTv'yi diğerlerinden ayıran en önemli özelliği tamamen ücretsiz olması. Şahsiyer, Fi, Dip gibi yüzlerce dizi filmi bünyesinde barındıran PuhuTv'yi ücretsiz olarak kullanabiliyorsunuz. Yerli bir platform olan PuhuTv'de yer alan dizi filmler için #şuraya tıklayın ve keyfini çıkarın !
Yorum Gönder

Yorum Gönder