Vizyona Giren Filmler - 27 Temmuz 2018

İzleyecek film arayan sinema severler için bugün vizyona giren yeni filmleri derledim. İşte 27 Temmuz 2018 tarihi ile vizyona giren filmler...

Mission : Impossible - Yansımalar



Hepimizin bildiği Görevimiz Tehlike serisinin 6. halkası olan Mission : Impossible - Yansımalar; ajan Ethan Hunt'un yeni maceralarını konu alıyor. Berlin'de görevde bulunan ajan Ethan Hunt bir şekilde CIA ile ters düşer ve CIA'in kara listesine girer. Ajan Ethan Hunt bu şekilde zor durumda kalırken öte yandan; insanlığı tehdit eden yeni bir tehlikenin ortaya çıkması sonucu zamana karşı bir yarış başlar.

Başrolünü Tom Cruise'nin üstlendiği yapımda yönetmek koltuğunda Christopher McQuarrie oturuyor.

 

Mission : Impossible - Yansımalar Fragman




Dev Avcısı 



12 yaşındaki Barbara Thorson oyunlardan esinlendiği gibi kendine bir fantezi dünyası yaratır. Bu dünyada devlerle savaşmakta olan Barbara ailesinden ve arkadaşlarından uzakta kendi fantezi dünyasında devlerle savaşmaya devam eder.

Filmin yapımcıları arasında "Harry Potter" dan tanıdığımız Joe Kelly'de bulunuyor.


Dev Avcısı Fragman





Kabir Azabı




İsminden de anlaşılacağı gibi, kabir azabının dehşetini konu alan yapım; Ozan adlı bir avukatın yaşamını konu alıyor. Mesleğinde başarılı olan Ozan; bir süre sonra mesleğinin de etkisi ile karakterini kaybediyor. Karakteri değişen Ozan, insanlara yukarıdan bakan bir kişiliğe bürünüyor. Hırs ve kibir'de buna eklenince Ozan'nın yaşamında bazı şeyle değişmeye başlıyor. Doğum gününde yaşadığı sıradışı olaylar sonucunda Ozan; ölümün soğuk nefesini ensesinde hissetmeye başlıyor.

Filmin yönetmen koltuğunda; Şeytan-i Racim ve Üç Harfliler filmlerinden tanıdığımız yönetmen Arkın Artaç oturuyor.

Kabir Azabı Fragman




Madame




Heyecanını kaybetmiş olan evlilikleri tekrar canlandırmak isteyen Anne ve Bob çifti Amerika'dan Paris'e gelerek lüks bir köşke taşınırlar. Bir akşam verecekleri davette; masanın 12 değilde 13 kişilik olduğunu öğrenen Anne, bu uğursuz sayıdan korkarak masaya 14. kişi olarak baş hizmetcisi Maria'yı oturtur. Olduğundan bambaşka biriymiş gibi davranmak zorunda kalan Maria, konuklardan David Morgan'ın kalbini çalmayı başarır. Hesapta olmayan bu aşk Anne ve Bob'un hesaplarını alt üst edecektir.

Oscar adaylığına sahip; Toni Collette, Harvey Keitel, Rossy de Palma ve Michael Smiley gibi ünlü oyuncuların yer aldığı bu yapımda, yönetmen koltuğunda ise; Amanda Sthers oturuyor.

Madame Fragman




Sıkı Dostlar




Vietnam savaşında yer almış olan eski asker Doc, Vietnam savaşından tam 30 yıl sonra; (yani 2003 yılında) kendisi gibi asker olan oğlunun hayatını kaybettiğini öğrenir.  Karısını'da kısa bir süre önce kaybetmiş olan Doc, oğlunu defnetmek için Vietnam savaşında bir arada olduğu arkadaşları Richard ve Sal'dan yardım ister. Doc'ın oğlu normal şartlarda askeri tören ile Arlington Askeri Mezarlığı'na gömülecektir. Fakat oğlunun ölümü ile ilgili saklanan bir gerçeği fark eden Doc ve arkadaşları tabut ile birlikte eve doğru yolculuğa çıkar.

Steve Carell, Bryan Cranston gibi isimlerin bulunduğu Sıkı Dostlar adlı yapımda yönetmen koltuğunda Richard Linklater oturuyor.

Sıkı Dostlar Fragman


Yorum Gönder

Yorum Gönder